Drakencadeau

Ben je benieuwd naar wat drakenkracht is of wil je wel eens wat drakenvuur aan je leven toevoegen?

Dan heb je hier het juiste cadeau. Het is een inspirerende drakenkit, not too hot to handle, maar wel een mooi begin.

Drakenkracht in je leven

Draken hebben niet altijd een positief imago gehad. Zo versloeg Sint Joris bijvoorbeeld het kwaad in de vorm van een draak. Toch voelen steeds meer mensen zich aangetrokken tot de energie van de draken. Draken kun je zien als archetypen, maar ze worden ook gezien als heilige, engelachtige wezens die kosmisch vuur in zich dragen. Feitelijk dragen ze zowel de energie van de elementwezens als de engelen in zich. Ze kunnen je ondersteunen op je spirituele pad en dragen bij aan het werken aan jouw persoonlijke kracht, welzijn en heling.

Draken zijn helpers van mensen. De energie die ze aan de wereld schenken is enorm sterk en helpt je om je dromen te manifesteren, om authentiek te zijn, om een onderscheid te maken tussen werkelijkheid en schijnwerkelijkheid. Een ander element van drakenkracht is dat ze je leren zuiver van hart te zijn: eerlijk en oprecht. We hoeven niet bang te zijn voor hun kracht, noch hoeven we die kracht te overwinnen, zoals in het geval van St. Joris. Als we puur zijn en draken in ons leven uitnodigen, zullen ze ons bijstaan.”

Zelf contact leggen met de draken

Wanneer je je aangetrokken voelt tot de draken en het werken met hun energie, zijn er verschillende manieren om contact met hen te maken en met hen samen te werken:

  • Ze kunnen zich in een meditatie aan je laten zien, zoals mijn Gouden Drakengids dat bij mij deed.

  • Je kunt het contact initiëren door een drakenvisualisatie of –ritueel te doen, zoals je kunt lezen in mijn boek Leef vanuit je Ziel, met de elfen, draken, eenhoorns en andere lichtwezens

  • Je kunt kijken naar en je afstemmen op beelden of plaatjes van draken en op die manier je onderbewuste en hart openstellen voor hun energie en boodschappen. 

  • Je kunt hoeder worden van een kristallen schedel. Je vindt ze onder andere bij Angels & Co.

  • Er zijn drakenessences om je contact met de draken te versterken. Door ze in je aura te sprayen, breng je de energie van de draken dichterbij.

  • Via je wens om drakenkracht te leren kennen, kun je een intentie neerzetten. Een ander woord ervoor is een drakengebed uitspreken, waar de draken door worden aangetrokken.

  • Je kunt contact maken met je aardesterchakra onder je voeten, waardoor je jezelf verbindt met de vijfde dimensie, een hogere trillingsfrequentie waar draken en andere natuurwezens leven.

En dan nu de drakenkit zodat jij je eigen verbinding kunt maken met drakenkracht:

  • Hier is een artikel voor je dat ik in 2017 voor het tijdschrift Paravisie schreef.  Het staat vol tips, informatie en praktische adviezen: Een draak van een gids – artikel

  • Een korte aardestermeditatie

  • Een meditatie die je in contact brengt met de draken en je kan helpen je chakra’s te helen:

Wil je na deze tips verder met het ontdekken van drakenkracht?

Kijk dan hier:

  

De draken hebben mijn leven verrijkt. Ze brengen me bijvoorbeeld de energie om dingen te manifesteren, creativiteit en vertrouwen in mijn weg. Daarnaast zijn het krachtige bondgenoten bij Lichtwerk voor onder andere Moeder Aarde.

Ik gun  jou hetzelfde, Ik hoop je met deze drakenkit een flink eind op weg te hebben geholpen. Smaakt het naar meer? Doe dan de online drakencursus bij lightworkportal.nl.

Ik wens je veel drakenkracht!

Liefs,

Cathelijne

PS zin in meer? Schrijf je HIER>> in de voor mijn maandelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in!

Schrijf je in voor het engelen en lichtnieuws van Cathelijne Filippo, klik

Angel Light Heart is er voor jou!

Ik deel graag mijn Licht en dat van de Lichtwerelden met jou, zodat jij ook je eigen Licht kunt schijnen.