Drakenorakel

Mijn drakenorakel helpt je om te luisteren naar de wijsheid van de draken. De draken willen dat jij gepassioneerd leeft. Ze moedigen je aan om je  hartstochten te volgen. De draken willen dat jij vurig in het leven staat, geleid door je hart en je intuïtie.

Draken helpen je om je angsten, blokkades en beperkingen te overstijgen, zodat je vrij, ongehinderd, levenslustig kunt creëren. De draken helpen je datgene in jou te transformeren wat jou nu pijn, ongeluk, lusteloosheid, schaamte en schuld geeft.

Omarm de draken en je zult oneindig krachtig zijn, luister naar jouw drakengids en je zult groeien als mens, op elk gebied van je leven. Laat je inspireren door het Draken Orakel!

Draken zijn archetypen, maar worden ook gezien als heilige, engelachtige wezens die kosmisch vuur in zich dragen. Deze kaarten helpen je afstemmen op het archetype en de wijsheid van de draken en de wijsheid in jezelf.

Drieëndertig kaarten met verschillende draken wijzen je op kwaliteiten die je in jezelf mag ontwikkelen. Ze kunnen je ondersteunen op je spirituele pad en dragen bij aan het werken aan jouw persoonlijke kracht, welzijn en heling. Deze oplossingsgerichte, spirituele kaarten helpen je om op een positieve manier met de uitdagingen van het leven om te gaan.

Het begeleidend boekje beschrijft hoe je de kaarten kunt gebruiken. Iedere drakenkaart is voorzien van een uitgebreide betekenis en bijbehorende affirmatie.

Bestel nu!

Het drakenorakel is ook verkrijgbaar via de erkende (internet-) boekhandel.

>> Een online kaartje trekken uit het drakenorakel kan hier.

Enkele reacties

” Ik heb deze morgen pas echt mijn kaartjes ingewijd en heb meteen een driehoekslegging voor mezelf gelegd! Cathelijne, je kent me al een beetje en dit was mijn legging: Thema, Laat alles los wat je tegenhoudt – de uitdaging de yin yang draak creeer balans en het geschenk, de Zonnedraak , tijd voor positieve actie. Ik kan de kaartjes aan iedereen aanbevelen!!! Het heeft zo een juist gevoel van wat er in mijn leven gaande is!” 
” Lieverd, ik heb het kaartspel, deze dag ontvangen.
Vind ze heel mooi, bedank voor jouw mooie werk.” 

” ik wou even laten weten dat
vandaag het drakenorakel is aangekomen
ik vind ze schitterend!!!
dank je wel” 

“These cards look wonderful! What a brilliant combination of your art and loving guidance. Cathelijine you are on fire! x” 

” Mijn eerste legging gelijk de gouden draak en de tweelingzielen draak… I am a happy girl now :-))”

Schermafdruk 2016-02-02 12.28.44

 

Schrijf je in!

Schrijf je in voor het engelen en lichtnieuws van Cathelijne Filippo, klik

Angel Light Heart is er voor jou!

Ik deel graag mijn Licht en dat van de Lichtwerelden met jou, zodat jij ook je eigen Licht kunt schijnen.