Engelen Doe-boek

Heb je een kind, kleinkind, neefje of nichtje dat gevoelig is, van knutselen houdt en/of open staat voor de engelen? Dan is dit engelen doe-boek een heerlijk speels boek om mee aan de slag te gaan.

Engelen doe boek voorzijde

Een magisch, sprankelend doeboek vol bijzondere weetjes, engelen-activiteiten en leuke knutsels, die je blij maken en je een goed gevoel geven!

Plus: heel veel informatie over hoe de engelen jou kunnen helpen op school, met gezondheid, als troost, bij vriendschappen, met je zelfvertrouwen en nog veel meer.
80 pagina’s lang lekker gezellig knutselen, nieuwe dingen leren over de engelen, mooie plaatjes kijken, leuke opdrachtjes en bijzondere activiteiten… terwijl de engelen over je schouders meekijken en je volgieten met blije energie!
Met als bonus: 20 engelenkaartjes!

Bestel nu!

Recensie:

“Om dit doeboek (A4-formaat) op waarde te kunnen schatten, is het nodig om het bestaan van engelen niet te betwijfelen. Je hoeft daarom niet religieus te zijn, er zijn vele vormen van holistisch denken die het bestaan van een geestelijke wereld erkennen. Als kinderen op zo’n manier van denken en voelen worden opgevoed, kan dit kleurrijke ‘Engelen doeboek’ daarbij helpen. Het vertelt op eenvoudige heldere wijze een en ander over engelenkrachten (troost, vriendschap, positief denken, veranderen) en over hoe die krachten ook elders (bv. in stenen) te vinden zijn. Daarnaast is er aandacht voor verschillende soorten engelen, hoe je daar mee om kunt gaan en open kunt staan voor ‘het magische’. Rond het thema engelen valt – om eens op een andere manier de engelensfeer te benaderen – ook veel te knutselen. Van dromenvanger tot michaëlzwaard, van nacht- tot herfstengel. Met uitgebreide instructies en enige werkbladen en kleurplaten achterin (die ook te downloaden zijn van www.engelendoeboek.nl). Kleurrijke lay-out met veel getekende kleurenillustraties en enige foto’s. Vrij volle maar wel overzichtelijke bladspiegel door o.a. tussenkopjes. Uitgave voor kinderen die gevoelig zijn voor het onderwerp kunnen er plezier en inspiratie in vinden. Met enige begeleiding vanaf ca. 7 t/m 12 jaar.”

Willem Nijssen

Schrijf je in!

Schrijf je in voor het engelen en lichtnieuws van Cathelijne Filippo, klik

Angel Light Heart is er voor jou!

Ik deel graag mijn Licht en dat van de Lichtwerelden met jou, zodat jij ook je eigen Licht kunt schijnen.