Engelen op je pad

omslag Engelen op je padEngelen op je pad is een boek voor spirituele ontwikkeling.

Dit boek is een must have voor iedereen die meer wil weten over engelen of zijn contact met de engelen wil verdiepen.

De engelen zijn er altijd voor ons. Ze zijn Goddelijke krachten die ons op ons levenspad bij kunnen staan. Het enige wat we hoeven te doen is ons voor hen open te stellen. Dit boek nodigt de lezer daartoe uit!

Zelf contact leggen met engelen

Het eerste deel van het boek vertelt hoe de engelen op het pad van de auteur zijn gekomen, maar ook hoe de lezer zelf contact kan leggen met de engelen en hun boodschappen kan ontcijferen.

Engelensteun in je leven

Het tweede deel beschrijft verschillende levensthema’s waarbij de engelen kunnen ondersteunen. De lezer kan kracht en inspiratie putten uit de persoonlijke verhalen, maar ook aan de slag gaan met meditaties en affirmaties.

Lichtwerk met de engelen

Het laatste deel van het boek nodigt de lezer uit met de engelen te werken aan zijn persoonlijke en spirituele groei maar ook aan het brengen van licht op de aarde.

Zelf aan de slag

Dit boek is persoonlijk maar toch heel toegankelijk. Het brengt dit spirituele onderwerp down-to-earth over door het beschrijven van persoonlijke ervaringen, maar ook door middel van praktische meditaties, oefeningen en affirmaties. Zo wordt het de lezer echt helder hoe die engelen in zijn eigen dagelijkse leven een rol kan laten spelen.

Auteur: Cathelijne Filippo

Uitgeverij: Angel Light Heart Press

ISBN: 9789081936439

Bestel nu!

Het boek is ook verkrijgbaar via de erkende (internet-) boekhandel.

Wil je meer engeleninspiratie? Ontvang gratis de eerste twee hoofdstukken van Engelen op je pad (in pdf). Klik op de afbeelding!

Schrijf je in!

Schrijf je in voor het engelen en lichtnieuws van Cathelijne Filippo, klik

Angel Light Heart is er voor jou!

Ik deel graag mijn Licht en dat van de Lichtwerelden met jou, zodat jij ook je eigen Licht kunt schijnen.