Healing

Healing helpt je om meer balans in je wezen te vinden. Wil jij werken aan je heelwording? Dan kan een healingsessie een goede ondersteuning zijn.

De balans hervinden

Ieder mens en ieder lichaam streeft naar balans. We zijn echter meer dan een fysiek lichaam alleen. We hebben een vierlichamensysteem bestaande uit een fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel lichaam. Al deze lichamen zijn onderling verbonden en disbalans kan in ieder ervan optreden en heeft vervolgens vaak een effect op de overige systemen.

Verband tussen lichaam, geest en ziel

Een voorbeeld: iemand leeft niet zijn ware zieledoel. De ziel weet dit en dit wordt opgepikt in het spirituele lichaam. Vervolgens komen er van tijd tot tijd gedachten over het niet op de plek zijn en vervulling missen. Wanneer hier niet naar gehandeld wordt, ontstaat er onrust in het emotionele lichaam. Wellicht ontwikkelt deze persoon gedeprimeerdheid of is hij snel boos of juist angstig en gestrest. Deze stress doet het fysieke lichaam geen goed. Stress blokkeert gezond immuun functioneren en maakt zo ruimte voor ziekten.

Werken vanuit de spirituele laag

Hier zie je dat de klachten zich van het spirituele niveau naar het fysieke niveau ontwikkelen. Bij de manieren van healing die ik toepas, richt de helingsenergie zich primair op de spirituele laag, om zo via de andere lagen te kunnen zorgen voor een herstel van de balans.

Het geleiden van helende energie van engelen, eenhoorns en andere Lichtwezens

Ik roep hier de hulp in van de engelen (in het geval van Angelic Reiki en starbursts) of van de eenhoorns (in het geval van eenhoornzegeningen en eenhoornhealings). In beide gevallen leiden deze Lichtwezens de healing en zorg ik ervoor dat deze energie op afstand naar jou toe kan stromen. Onder hun begeleiding kan er onder meer heling komen voor een vorig leven, of kunnen opgestegen meesters bijvoorbeeld ondersteuning bieden. Iedere heling is uniek.

Intentie en contact

We hebben voor de heling contact over waar je last van hebt en wat de intentie is voor de heling. Na afloop koppel ik terug wat ik heb waargenomen.
Twijfel je over wat de beste vorm voor jou is, mail dan gerust.

Disclaimer

Healing sessies bij Angel Light Heart zijn geen vervanging voor medische en psychologische zorg, maar kunnen er zeker naast worden ingezet.

Boek je sessie

Schrijf je in!

Schrijf je in voor het engelen en lichtnieuws van Cathelijne Filippo, klik

Angel Light Heart is er voor jou!

Ik deel graag mijn Licht en dat van de Lichtwerelden met jou, zodat jij ook je eigen Licht kunt schijnen.