Over Cathelijne

Cathelijne FilippoIk ben Cathelijne. Ik ben oprichtster van Angel Light Heart® en in mijn bedrijf deel ik graag mijn Licht en dat van de Lichtwerelden met jou, zodat jij ook je eigen Licht kunt schijnen. We mogen met zijn allen een beweging maken naar 5D-bewustzijn: leven vanuit eenheidsbewustzijn en onvoorwaardelijke liefde. Ik help en inspireer je daar graag bij.

Ik ben spiritueel, creatief, invoelend en hou ervan dingen praktisch te maken. Dat zie je terug in mijn manier van coachen, healen, readings doen, schrijven en de online cursussen die ik creëer.

Ik zie mezelf als een wounded healer. Juist door de uitdagingen op mijn eigen pad, weet ik als geen ander wat de uitdagingen zijn wanneer je jouw Licht wilt stralen. We komen hier allemaal om als Ziel te groeien, te leren, te delen en te ervaren. Ik heb dan ook veel begrip voor de uitdagingen die ieder op zijn pad krijgt en ik help je graag om voorbij die uitdagingen te gaan en zo te werken aan jouw Zielegroei, jouw lichtfrequentie en uiteindelijk jouw innerlijke vreugde. Ik doe dat op een spirituele, creatieve, maar ook op een oplossingsgerichte manier.

Hoewel spiritualiteit me met de paplepel werd ingegoten, heb ik eerst gezorgd voor een gedegen reguliere basis als klinisch en gezondheidspsycholoog, cognitief gedragstherapeut, oplossingsgericht therapeut en mindfulness therapeut.

Naast deze professionele ontwikkeling op wetenschappelijk gebied, heb ik mij al sinds jonge leeftijd verdiept in spirituele ontwikkeling en groei. Vanuit deze interesse heb ik reiki I, II en III gedaan, Bach bloesem therapie en Engelentherapie coaching, Angelic Reiki en werken met de Ascended Masters. Ik ben lid van de Angelic Reiki Association en ben in Londen opgeleid door Doreen Virtue en Radleigh Valentine tot Certified Angel Card Reader.

Mijn Lichtwerk begon toen ik tijdens mijn studiejaren contact legde met Aartsengel Michael en hem begon te channelen. Waar mijn spirituele werk begon met het samenwerken met de engelen, heeft zich dit verder ontwikkeld en werk ik ondertussen met verschillende lichtwezens samen: zoals opgestegen meesters, drakengidsen, eenhoorngidsen en Lemurische gidsen.

Zoals een echt sterrenbeeld tweelingen betaamd doe ik dat op heel verschillende manier, door middel van kunst, coaching, healing, workshops en mijn publicaties. Ik creëer beelden, tekeningen, en essences, maar activeer ook kristallen. Op deze site vind je alles wat ik doe en al mijn producten vind je in de webshop.

Waarom Angel Light Heart®?

De naam van mijn bedrijf werd me ingegeven omdat ik via mijn hart werkte met de engelen om op die manier meer Licht in de wereld te brengen. Ondertussen staat het voor het werken met de Engelen en andere Lichtwezens om jou te helpen jouw Licht te schijnen en werkelijk te leven vanuit je hart. Dat is nodig wil je werkelijk in je kracht gaan staan en leven vanuit 5D-bewustzijn.

We bevatten allemaal een Goddelijke Vonk. Deze kan gedimd zijn, of krachtig van ons uitstralen. In mijn werk kijk ik voorbij beperkingen naar het potentieel dat ieder in zicht draagt.

Uiteindelijk heeft ieder zijn eigen lessen te leren en zijn eigen leven vorm te geven. Ik loop daarin graag coachend en stimulerend met je mee. Ik doe dit spirituele werk als lichtwerker, healer, spiritueel leraar en coach en maak van tijd tot tijd gebruik van channeling.

Dit zijn allemaal vormen, die uiteindelijk neer komen op het werken met licht vanuit de bron.Ben jij er ook klaar voor in je eigen engelenzelf te stappen, te leven vanuit je hart en jouw unieke Licht te schijnen?

Cathelijne Filippo

Schrijf je in!

Schrijf je in voor het engelen en lichtnieuws van Cathelijne Filippo, klik

Angel Light Heart is er voor jou!

Ik deel graag mijn Licht en dat van de Lichtwerelden met jou, zodat jij ook je eigen Licht kunt schijnen.