Draken

Via mijn drakenkunst breng ik je in contact met de krachtige Lichtenergie van de draken.

Engelachtige wezens van Kosmisch vuur

Steeds meer mensen voelen zich aangetrokken tot de energie van draken. Draken zijn archetypen, maar worden ook gezien als heilige, engelachtige wezens die kosmisch vuur in zich dragen. De draken waarmee ik werk zijn afkomstig uit de 5e en hogere dimensies. Ze kunnen je ondersteunen op je spirituele pad en dragen bij aan het werken aan jouw persoonlijke kracht, welzijn en heling.

Draken brengen je het vuur om je passie te leven en je dromen na te jagen. Ze helpen je om werkelijk in je kracht te gaan staan als spiritueel wezen in een menselijk lichaam.

Draken helpen bij Lichtwerk

Ook helpen draken bij het doen van Lichtwerk. Niet voor niets worden leylijnen soms ook drakenlijnen genoemd. Wanneer je wilt bijdragen aan de heling van de aarde of wanneer je wilt werken met het kristallijne 5D-grid om de aarde dan zijn de draken geweldige gidsen en bondgenoten. Je leest hier meer over in mijn boeken Leef vanuit je Ziel en Lemurisch Lichtwerk.

Drakenkunst opent je voor het Licht van de draken

Veel mensen die drakenbeelden van mij hebben gekocht, hebben daarna direct contact kunnen maken met hun drakengids(en). Ik maak onder andere kleine, slapende draakjes, drakeneieren, drakenhangers en drakenbeelden. Die laatste maak ik ook op maat, afgestemd op jouw energie en wensen.

Draken in shop

Schrijf je in!

Schrijf je in voor het engelen en lichtnieuws van Cathelijne Filippo, klik

Angel Light Heart is er voor jou!

Ik deel graag mijn Licht en dat van de Lichtwerelden met jou, zodat jij ook je eigen Licht kunt schijnen.