Elfen en zo

Via mijn elfenkunst breng ik je in contact met de natuurlijke en speelse energie van de elfen en natuurwezens.

Zij zijn de hoeders van de natuur en ze worden ook wel natuurengelen genoemd. Ze zijn ook verbonden aan de elementen. Om die reden worden ze wel eens elementalen of elementwezens genoemd. Deze natuurengelen hebben geen fysieke lichamen. Ze werken op de metafysische gebieden. Ze wijken echter af van de hemelse engelen, in de zin dat hemelse engelen niet verbonden zijn aan de aarde en dus ook geen ego hebben, terwijl de natuurengelen wel verbonden zijn aan de aarde en als zodanig wel degelijk een ego bezitten. Hun vibratie is meer stoffelijk dan die van de engelen, je zou kunnen zeggen dat deze ‘lager’ is dan die van de engelen.

Mensen met hart voor de natuur

Elfen, natuurwezens maar ook de mystieke gidsen zullen zich laten waarnemen door mensen om Goddelijke Vrede te ondersteunen. Elfen en natuurwezens laten zich bijvoorbeeld graag zien aan mensen met hart voor de natuur en het milieu. Ze zullen om die reden graag met je samenwerken. Wanneer je met hen werkt, kunnen ze je ook helpen manifesteren en overvloed brengen. Voor hen is al wat leeft in de natuur een broeder en zuster, zoals ook de dieren. Wanneer jij eenzelfde visie hebt, zul je makkelijk contact met hen kunnen leggen.

Elfen brengen een diepe connectie met de natuur en je eigen lichaam, maar ook met speelsheid, muziek, schoonheid en magie.

Je leest meer over natuurwezens in mijn boek Leef vanuit je Ziel, met de elfen, draken, eenhoorns en andere Lichtwezens.

Magische energie van elfenkunst

Breng wat van die magie in je eigen leven door middel van elfenkunst.

Ik maak onder andere elfendeurtjes, elfenhuisjes en elfenbeelden. Je vindt ze in de shop.

Shop elfen

Elfendeurtje door Cathelijne Filippo

Schrijf je in!

Schrijf je in voor het engelen en lichtnieuws van Cathelijne Filippo, klik

Angel Light Heart is er voor jou!

Ik deel graag mijn Licht en dat van de Lichtwerelden met jou, zodat jij ook je eigen Licht kunt schijnen.