Engelen

Ik houd ervan engelenbeelden te maken. Dat kan ook speciaal in opdracht. De engelenbeelden worden door middel van de engelenessences en Angelic Reiki nog eens extra opgeladen met engelenvibratie, zodat jij zelf steeds makkelijker kunt afstemmen op je eigen engelen.

Engelen helpen je op je zielepad

Ieder mens wordt geboren met een beschermengel aan zijn zijde. Onze beschermengel weet wat onze diepste dromen en doelen zijn en overziet de levenslessen die onze Ziel voor deze incarnatie uitzocht. Beschermengelen zijn er om ons te beschermen en ons te helpen ons Zielepad te bewandelen. Soms is dat pad gemakkelijk en dan weer moeilijker.

Naast de beschermengel kunnen verschillende engelen zich op bepaalde momenten van je leven helpen bij bepaalde thema’s. Je leest meer over hoe je hun hulp kunt inroepen in mijn boek Engelen op je Pad.

Engelenkwaliteiten

Naast deze engelen die er speciaal zijn voor ons als mensen, zijn er tal van engelen die optreden als intermediair tussen het Goddelijke en de schepping en die taken hebben voorbij het individu. De meest toegankelijke hiervan zijn de aartsengelen, waar we ook mee kunnen samenwerken aan bepaalde thema’s, zoals transformatie (Zadkiel), heling (Rafaël) en Lichtwerk (Michaël).

Je vind in de webshop alle engelenbeelden die er op dit moment te koop zijn.

Shop engelen

Persoonlijk afgestemde engelenbeelden met spirituele boodschap

Je kunt er ook voor kiezen een engelenbeeld te laten maken dat helemaal is afgestemd op jou.

Daarbij geef jij als opdrachtgever aan welke kracht je graag in de engel zou willen zien opgenomen worden. Welke kwaliteiten kun jij goed in je leven gebruiken? Waar mag de engel je aan helpen herinneren? Wat kan jou helpen in je eigen heling?

Healing Heart Angels:

  • Zijn op maat gemaakte engelenbeelden.
  • Brengen engelenenergie in de ruimte.
  • Bieden een focus voor meditatie.
  • geven steun in moeilijke tijden en inspiratie op je spirituele pad.
Bestel jouw engel

 

 

Schrijf je in!

Schrijf je in voor het engelen en lichtnieuws van Cathelijne Filippo, klik

Angel Light Heart is er voor jou!

Ik deel graag mijn Licht en dat van de Lichtwerelden met jou, zodat jij ook je eigen Licht kunt schijnen.