Intuïtieve tekeningen

Een intuïtieve engelentekening brengt je in dieper contact met jouw engel.

  • Wil jij ook een dieper contact met je eigen engel?
  • Lijkt het je fijn om een tekening te hebben als representatie van je eigen beschermengel, zodat je hier makkelijker contact me kunt maken?
  • Wil je graag een fijne engelentekening voor op je altaar (of een andere belangrijke plek in jouw huis)?

Dan maak ik met veel liefde een intuïtieve engelentekening voor jou.

Persoonlijk afgestemd

Wanneer ik voor je aan het werk ga, stem ik op jou en jouw engel af via een foto van jou. Indien je een specifieke vraag hebt, neem ik deze mee. Ik vraag mijn Hoger Zelf contact te maken met jouw Hoger Zelf. Ook vraag ik mijn beschermengel contact te maken met jouw (bescherm-)engel. Vervolgens laat ik me intuïtief leiden naar de vorm en kleuren voor jouw engelentekening.

Met spirituele boodschap

Engelen zijn androgyne wezens. Feitelijk bestaan ze uit pure lichtenergie. Ze laten zich aan ons zien op een manier die bij ons past en waarop ze ons het beste kunnen bereiken. Zo kunnen ze zich laten zien als mannelijk of vrouwelijk. Soms geven ze een naam aan wanneer ik de tekening maak. Bij het gebruik van de kleuren is de boodschap die deze kleuren jou brengen van belang. De tekening reflecteert jouw ontwikkeling en behoeften van dat specifieke moment. In een a twee A4tjes licht ik de engel en symboliek ervan toe in een korte spirituele boodschap.

Ga naar shop

Schrijf je in!

Schrijf je in voor het engelen en lichtnieuws van Cathelijne Filippo, klik

Angel Light Heart is er voor jou!

Ik deel graag mijn Licht en dat van de Lichtwerelden met jou, zodat jij ook je eigen Licht kunt schijnen.