Testimonials

Testimonial Angelic Reiki

“Ik heb heel erg genoten van de bijzondere, krachtige, maar ook zeer zachte energie tijdens de Angelic Reiki Workshop. Ik ben zeer dankbaar dat ik de attunements heb mogen ontvangen. De groep was ook heel fijn, warm, open. De energie was licht, open, met plek voor een lach & en traan.
Cathelijne is een zachte, heldere, vrolijke, workshopleidster waarbij ik mij direct helemaal op mijn gemak voelde. Kortom ik heb genoten en kijk nu al uit naar de workshop voor de volgende graad. Ik ga zeker verder als Angelic Healer. Dank je wel Cathelijne.
Liefs & vreugde Charissa.”

“Toen ik over de Angelic Reiki las moest ik meteen huilen, zo resoneerde dat met mij. Het voelde als thuiskomen. Ik ben jaren geleden ingewijd met de Shamballa, maar deed daar niet echt iets mee. Dat zorgde toen voor het doorbreken van blokkades bij mij. Ik was niet actief in het heling geven.

In de Angelic Reiki herkende ik wel wat van de Shamballa, vooral over de Opgestegen Meesters. Ik had nooit geweten dat de Angelic Reiki zoveel bij mij zou doen. Het was heel bijzonder om te mogen doen en te ervaren. De fijne en liefdevolle begeleiding van Cathelijne. Zij zorgde ervoor, samen met haar geweldige fijne praktijkruimte waar we zaten dat we ons heel snel en altijd thuisvoelde. Dat zorgde er ook voor dat we ons snel heel kwetsbaar durfde op te stellen, wat volgens mij belangrijk is hier. We hadden een fijne groep en de verbinding was meteen ook heel goed tussen ons allemaal.

Ik vond het heel fijn om verschillende helingstactieken te leren, en dat ook te kunnen oefenen op de mensen van de groep. Het heeft me een enorme boost zelfvertrouwen gegeven. Ik was al bezig met het meer openstellen voor de Engelen, en dat is na deze workshop alleen maar meer geworden. Het heeft me nog meer over mezelf laten zien. En het mooie is dat het en heel goed voor mezelf is geweest en dat ik daardoor ook nog meer voor het collectief kan doen. Ik heb nog zoveel meer over de Engelen, Opgestegen Meesters, kristallen, affirmaties en intenties enz…mogen leren.

Ik ben heel dankbaar dat ik deze workshop mocht doen en ook bij Cathelijne, juist door haar liefdevolle begeleiding is het een heel waardevol weekend geweest. Dankjewel!!

Jeannette”

Testimonials Healing Heart Angel met Spirituele Boodschap

“Vandaag heb ik een beetje tijd gehad om mijn engel eens goed te bekijken. Wat mooi! Zijn  (of 34717_398472943568100_1677815965_nhaar) vleugels zijn zoooo groot het lijken wel vangnetten die van alles en nog wat tot zich kunnen nemen. En dan via een soepele benedenwaarste draaiende beweging alles terug  naar boven spiralen waar het liefdevol getransformeerd wordt in het hart; om vervolgens helemaal naar de hemel te reiken. Het hoofdje is in verhouding tot het hart en de rest klein. Misschien schuilt hierin ook wel een boodschap voor mij: denk wat minder, het allermooiste bevindt zich in je hart!
De bijgevoegde teksten vind ik ook bijzonder mooi. Dank je wel Cathelijne! Engel Aquariël, engel van de duidelijkheid, is wel heel toepasselijk voor mij.”

“Een paar weken geleden heb ik cathelijne gevraagd of ze een Healing Heart Angel wilde 9677_445243232224404_1905395251_nmaken voor mij. Ik heb namelijk een zware periode in mjin leven.Dus het was een geschenkje van mijzelf voor mijzelf.Toen ik de engel thuis kreeg had ik het gevoel of er een deeltje van mijzelf was thuisgekomen.De engel zelf is prachtig, ik kan het niet in woorden uitdrukken hoe prachtig hij is.De engel heeft mooi grote zorgzame vleugels,wat ik bijzonder mooi vind. Er gaat ook een heel lieve zorgzame kracht vanuit de engel. Door de kracht van de engel onderneem ik nu stappen die mijn welzijn bevorderen. Ook de brief die cathelijne bij de engel had geschreven was prachtig.Was er echt door ontroerd, en ik mocht de warmte en vriendschap voelen van de engelen en cathelijne. Waarvoor ik cathelijne dankbaar ben.” ~Valerie

“Cathelijne,

Ik had hier graag een foto gepost van de Twin Soul Angel die je voor mij gemaakt hebt.55479016
Ik ben er weg van, ik kan mijn ogen niet van het beeldje afhouden omdat het me terug brengt in de tijd dat mijn tweelingziel hier samen met mij op aarde was. Ik vind de hartvormige vleugels zo mooi! Soms zagen we ons als een appel die perfect doormidden gesneden was en die vorm zie ik er ook in het midden in terug. Michel genoot ervan als we onze derde ogen op elkaar hadden en ik voel dit opnieuw door naar het beeldje te kijken.
Ik vind de omhelzing zo sereen en mooi. Je had ons respect en liefde voor elkaar niet mooier kunnen uitbeelden. Duizend maal dank en niet enkel van mij, maar ook vanuit hogere sferen!

innige knuffel,
Ann”

” Mijn engel….

Na lang wikken en wegen heb ik besloten om Cathelijne te vragen om een engel voor mij te maken. Als cadeau voor mijn 50ste verjaardag…als aandenken voor het harde werken aan mezelf….en dat ik nu aan het oogsten ben….
Cathelijne hield me netjes op de hoogte wanneer ik mijn engel kon verwachten. Als voorbereiding heb ik Cathelijne een aantal kwaliteiten meegegeven die voor mij belangrijk zijn. Zo wil ik graag meer geloven in mijn talenten, vertrouwen hebben in de stroom van het leven, vertrouwen hebben dat ik gesteund word door de onzichtbare wereld, leven vanuit mijn hart en meer geworteld zijn in dit leven, hier op aarde.
Cathelijne heeft een prachtige engel voor mij gemaakt. Ik was echt onder de indruk…ze ziet er zo fragiel uit, met mooie zachte kleuren en een edelstenen hart…En als je haar vastpakt…dan voel je haar stevigheid en kracht….De tekst die Cathelijne voor mij gemaakt heeft, past perfect waar ik nu in het leven sta…..Ik mag genieten…ik ben goed zoals ik ben…….Als ik naar haar kijk dan voel ik mijn wortels in de aarde zakken, ik voel me zacht worden en heb een immens groot ontzag voor het leven dat ons geschonken wordt…Ik draag mijn engel in mijn hart….” ~Anoniem

“Lieve Cathelijne

397610_405434772871917_1885663974_n

(…) dank je wel vanuit het diepst van mijn hart voor het prachtige engelenbeeld en debijbehorende spirituele boodschap. Thuis pas echt op m’n gemak bekeken en gelezen en ik ben er ontzettend blij mee. Voel er zoveel liefde bij! Komend weekend ga ik het aan Mary geven. Nogmaals heel erg bedankt. Dikke kus en knuffel vanuit het diepst van m’n ziel voor jou!

X Inge”

Testimonial over de Intuitieve Engelen Tekening

“Lieve Cathelijne,

Ik heb zojuist mijn engel ontvangen wat prachtig!!Ik kreeg er meteen een warm gevoel bij! En dan de woorden erbij, zo kloppend allemaal!

Ik zal Zafiel omarmen en haar vragen om mij te helpen daar wat jij ook schreef. Ik ben ontzettend dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen en het geeft mij nu al een enorme steun. Wat een prachtige engel met prachtige kleuren die ook nog eens een diepe betekenis hebben.

Cathelijne ik wil je bedanken voor deze waardevolle boodschap en prachtige engelentekening. Erg fijn dat ik nu weet wie mijn beschermengel is.

lieve groetjes Laila”

“Omdat ik op de Earth Angel fair een deel van de kinderactiviteiten voor mijn rekening nam,  en 27101104dat vrijwillig deed, mocht ik als bedankje nog een kado kiezen. Dat was volgens mij uit een bioscoopbon, een gratis reading of een intuitieve Engelentekening gemaakt door Cathelijne. Nou die keus was snel gemaakt, want ik wilde wel zo’n mooie tekening.

Cathelijne vroeg me of ik nog een vraag had voor de Engelen om erin mee te nemen en dat had ik. Die ging over zelfliefde en Cathelijne zei meteen dat ze al iets hoorde over het niet alleen aan andere mensen geven maar ook aan mezelf. Dus die boodschap was al duidelijk overgekomen.

Toen die zondag op de fair, kreeg ik de envelop met mijn tekeing erin. Ik had al stiekum gekeken, maar wilde toch even tot thuis wachten om er even rustig de tijd voor te nemen. Ze heet Sophia en staat dus ook echt voor wel liefde aan de mensen om mij heen geven, maar wel in balans met de liefde ook voor mezelf te voelen te geven. Ik mag meer ontvangen ook. En de boodschap die ik meekreeg kwam ook goed binnen, die was zo toepasselijk. Ik voelde gewoon dat deze mooie Engelentekening nog heel veel voor zou gaan doen.

Ik heb eerst een mooi lijstje voor haar gekocht, want het is een krijttekening en dus heel kwetsbaar. Ze doet zoveel voor mij. Als ik ga mediteren, zet ik haar altijd naast mij neer of hou haar vast. Juist omdat zij zo die liefde voor mezelf symboliseert, werkt dat heel goed voor mij. Ik heb haar ook een keer meegenomen in de trein omdat ik voor mezelf een spannende dag had. Dus ze is ook meteen een mascotte. En als ik in de natuur ga mediteren gaat ze ook altijd mee. Het voelt als ik contact met haar maak, dat ik dan contact met mijn hogere zelf maak, en dat voelt heel bijzonder. Het is echt een tekening die voor mij is bedoeld en dat voel ik aan alles. Ze heeft een mooie plekje in mijn huis, en ze herinnert mij er steeds aan om niet mezelf te vergeten in de verbinding met de mensen om mij heen.

Dankjewel lieve Cathelijne voor dit hele mooie en bijzondere cadeau.

liefs en een Engelenknuffel van Jeannette”

“Hoi Cathelijne,

Ik wil je nog bedanken voor de prachtige engelentekening die je voor mij hebt gemaakt.
Ik haalde het uit de envelop en ik werd emotioneel..ook de boodschap klopt helemaal. Zo fijn dat ik nu ook een naam heb van mijn Engel..

Heel erg bedankt!

Lieve groet,

Saskia”

“Hallo Cathelijne,

Mijn zus was blij verrast door de tekening en de boodschap! Ze vond de tekening ontzettend mooi en was tot tranen geroerd door de persoonlijke boodschap.
Dank je wel voor dit mooie cadeau!
Veel groetjes,
Femke”

“Hartelijk dank voor het maken van de intuitive beschemengel tekening
ze is dinsdag goed aangekomen .
ik ben er zeer blij mee alsof ik de hele week jarig ben.
hartelijke groeten maria”

10592012_790339260997889_1811937830_n

“Ik heb afgelopen weekend mijn dochter de Engelentekening laten zien. Zij vroeg zich afwaarom ik andere kleuren had dan Martin en Milou, daarna de boodschap samen gelezen: De kleuren van mijn engel: bij het afstemmen op mijn engel werd jou een mannelijke engel met donker haar ingegeven. De houding koninklijk, krachtig maar toch ingetogen. De kleuren variërend van blauw naar paars. Hij brengt mij daarmee diepe spirituele bewustwording. Ook worden sterren getoond die te maken hebben met de afkomst van mijn ziel. Mooie is nu dat ik op de Lotusbeurs in 2013 een aurafoto heb laten maken waar de kleuren die jij doorkreeg op te zien zijn.10570605_790339577664524_363709690_n Ik wilde dit even delen. Liefs, Miranda”

Lieve Cathelijne,

Eindelijk zal ik nu eens even de moeite nemen om je via een persoonlijke mail te bedanken voor de prachtige Engelentekening die ik van je mocht ontvangen!

“Daniël”, treffender had je het niet kunnen maken/ doorkrijgen.

Nu ik de begeleidende tekst naast me weer opnieuw doorlees, stromen de liefdestranen opnieuw.

Het is zo prachtig verwoord en ik voel me zo ondersteund door de begeleidende woorden die je er aan toe hebt gevoegd.

“Daniël” is inderdaad mijn praktijknaam, vernoemd naar de ervaring van een vroeggeboorte, bijna 9 jaar geleden.

Maar waar zoveel poorten mochten opengaan naar andere dimensies en het mogen “weten” en ontvangen van begeleidende (Engelen-)Energieën, dat het een hele bijzonder omslag in mijn leven is geworden.

Ook de link met de energie van de Bijbelse Daniël in de leeuwenkuil is destijds gelegd.

Dus zo treffend om nu die paradox op papier als boodschap te krijgen van de moed van een leeuw, het zuivere van een leeuwenhart wat met zachtheid neergezet mag worden.

Een hele diepe dank je wel vanuit dit Liefdevolle Hart!!

De tekening is inmiddels in een mooie lijst geplaatst en zal vanuit huis de consulten mogen ondersteunen.

Waarbij ik mensen natuurlijk graag naar je door zal verwijzen als dit ter sprake komt.

Fijn dat we zo via de Earth Angel Fair kennis mochten maken, en vast nog wel weer ergens een tot ziens!

Warme groet,

Rianne”

“Ik heb gisteren met de post de tekening en het gebed ontvangen.
Hartelijk dank. Ik ben er zo blij mee.
Zo mooi, zo herkenbaar.
Lieve knuffel
C de B”

“Lieve Cathelijne,

Ik heb zojuist de mooie tekening en kaartjes ontvangen en heb gehuild, je hebt me zo geraakt met de tekening en het bijbehorende verhaal.
Ik heb me inderdaad heel vaak zeer onveilig gevoeld in mijn jeugd, ben alleen door mijn ma opgevoed die geestelijk niet in orde is, dat ik wel vaker heb gedacht, wat moet ik goed beschermd zijn geweest toendertijd. En dat klopt dus, door Christos.
Ik heb altijd aartsengel Michael om hulp gevraagd en niet zozeer mijn engelen maar de laatste tijd voelde ik heel erg dat ik mijn persoonlijke engel beter wil leren kennen. Ik heb altijd gevoeld dat dit een mannelijk was en ik zie regelmatig blauwe lichtjes voor mijn ogen, waarvan ik dacht dat dat Michaël is maar dus ook heel goed Christos geweest kan zijn?
Ook het kaartje wat je voor me trok is erg passend. Ik vraag Aartengel Raphael vaak om hulp nu ik zwanger ben, ben erg misselijk etc etc. En voel dat dit me goed doet.
Deze prachtige tekening kon op mijn beter moment in mijn leven komen en ik ben je zeer dankbaar. Hij krijgt een mooie plek in mijn werkkamer.
Dank je wel hiervoor!
Veel liefs
Natashja”

Testimonal Healing Godess met Spirituele Boodschap

“Wauww wat is ze mooi!!
Vanmiddag mogen ontvangen en ben héél erg blij!!
Wederom de geweldige uitleg in mooie enveloppe…

En inderdaad ik voel mezelf al transformeren de afgelopen dagen en de godin en de spirituele boodschap  bevestigd mijn gevoel,
herrinneren aan de heilige kracht in mezelf en leiderschap nemen over mijn (liefdes) leven !!

Hartelijk dank voor het maken van de Godin en gevoel wat je mij gegeven hebt.

Pfff ben er even stil van…

Lieve groet,
Petra”

Testimonials workshops

“Hoi lieve Cathelijne,

Bedankt voor de mooie middag, zit nog na te genieten!

Heb inmiddels mijn zus gesproken, en zij heeft de energie gevoeld die we gestuurd hebben.

Ook zat er een mooie libelle vlakbij. Libelle staat voor mijn zus voor de engelen.

Mooi he?

Ik wens je een heel fijn weekend toe,

liefs, Sylvia”

“Cathelijne en zielezuster,
Ik heb gisteren genoten van de Aartsengel Michael workshop. Het kunnen werken met het doorsnijden van de koorden van negativiteit die je onbewust van mensen krijgt en soms zelf uitzendt, vind ik van onschatbare waarde. Vooral het feit dat je daarom nog de band die je met die personen hebt, niet hoeft te verbreken maakt me heel rustig. Ik denk dat ik Aartsengel Michael dit in de toekomst heel dikwijls ga vragen!
Het mooie selenieten hart die we mochten ontvangen kan ons nu verbinden met alle lichtwerkers die deelnemen aan de workshops. De gedachte dat er op enkele plaatsen in Engeland en Nederland reeds zo een hartjes ingegraven zijn, geeft ook een speciaal gevoel. In gedachte kan je zo naar deze plaatsen reizen waar de Michael en Maria energie sterk aanwezig zijn.

~Ann”

Testimonial over de verjaardagsreading

“For my birthday I gave myself the gift of  a Birthday Reading from Cathelijne. It was and still is a lovely gift which gives me new insights every time I read through it again. I admire Cathelijne’s ability to clearly commuinicate the messages from the different card decks that she is using. She does this in a loving, sensitive way which is inspring and uplifting. Her words are always encouraging and energizing, and even the challenge card is being put in a positive light because she is rightfully pointing out, that with growth comes challenges. And this in turn makes it much easier to work WITH the challenge, knowing that these are “just” lessons to be learnt which in turn will help our growth again, instead of resisting it.

I like to read through this reading about once a month, and it is fun to look back at the past few month since my birthday and look at the cards that Cathelijne had pulled for me for that time period.  It is quite amazig and enlightening.

What I also would like to point out is, that Cathelijne does her work with a lot of care and love and this really transcends into it. I can highly recomend this reading, knowing it will assist many more on their path.

Viviane”

“Ik ben heel erg blij met mijn Engelenreading!!!

Heb ‘m al een paar keer opengeslagen en in gelezen en herlezen. Een mooi naslagwerk met mooie boodschappen dat me vertrouwen, inspiratie en motivitatie geeft voor het komende levensjaar!

Dankjewel en veel liefs,

Tessa”

Testimonial over Readings

“Hoi Cathelijne. Ik heb vandaag al een eerste keer mijn reading gelezen. Boeiend, spannend, diep wijs. Weet je wat mij plots deed glimlachen? Mijn papa gebruikte soms ‘Serafien’ als koosnaampje, blijkt mijn kristallen overziel serafiniet te zijn?! Grappig toch? Het maakte mij in elk geval instant blij!”  – Anne

 

Testimonials over het drakenorakel

“Dag Cathelijne,

Tot mijn vreugde kwam er een pakje met de post vanmiddag.

Dank voor je persoonlijke kaartje en de mooie Drakenkaarten.
Zelf ben ik medium, counselor en healer en altijd zeer geïnteresseerd in orakelkaarten.
Mijn zoon maakte me attent op jouw kaarten vandaar mijn aankoop.
De eerste kaart die mij toeviel was die van de Vuurdraak; Volg je passie en leef je droom.
Een mooie bevestiging en ook de kleuren van de Draak, dit zijn mijn lievelingskleuren.
Ik heb vanmiddag even fijn in de zon met de kaarten gewerkt.
Zeer inspirerend! Dank je wel!
Veel licht en liefde,
Sara

Schrijf je in!

Schrijf je in voor het engelen en lichtnieuws van Cathelijne Filippo, klik

Angel Light Heart is er voor jou!

Ik deel graag mijn Licht en dat van de Lichtwerelden met jou, zodat jij ook je eigen Licht kunt schijnen.