Crystal Angel Essences

Crystal Angel EssencesCrystal Angel Essences zijn aura- en kamersprays die gemaakt zijn van edelsteenelixers en afgestemd op de aartsengelen, engelen, lichtwezens en mystieke dieren. Ze zijn een krachtige ondersteuning op je spirituele pad en brengen verdieping, bewustwording en spirituele groei.

Deze essences verhogen je trilling en dragen dan ook bij aan het ascensieproces. Ze brengen de energie van engelen en lichtwezens in je aura. Het is ook mogelijk een persoonlijk afgestemde essence te bestellen.

Bestel nu!

Gebruik

De essences worden primair gebruikt als aura- en kamerspray. Je kunt ze ook in bad gebruiken voor een heerlijk kristalbad. Tot slot kun je ze gebruiken om krachtvoorwerpen af te stammen op de vibratie van de engelen en lichtwezens.
Je kunt de spray(s) dagelijks gebruiken om directer contact te maken met het Lichtwezen van jouw keuze. Zo haal je hun licht, liefde en leiding naar je toe. Wanneer je merkt dat je levenslessen extra uitdagend zijn, gebruik de spray dan met grotere regelmaat.

Aura

Spray een klein beetje in de palm van een van je handen en wrijf je handpalmen dan tegen elkaar aan. Beweeg je handen vervolgens door je aura.
Je kunt de spray ook direct in je aura spuiten. Je doet dit door de spray een flink eindje boven je schouders en hoofd te houden en daar in de lucht te spuiten. Je voelt dan een zachte nevel op je neerdalen. Zorg hierbij dat je niet direct in je ogen spuit.

Beide technieken helpen je om de energie in je aura te zetten en je kunt voor jezelf aanvoelen welke techniek je het prettigste vindt.
Terwijl je jouw spray gebruikt kun je ook het betreffende lichtwezen aanroepen waarvan je voelt dat je die op een bepaalde dag nodig hebt. Je kunt dit hardop, maar ook in jezelf doen.

Ruimte

Je kunt de spray ook gebruiken om de energie in je ruimte te verhogen. Je kunt je laten leiden, waar je in de ruimte spuit. Het kan ook goed zijn in de hoeken van de ruimte te sprayen, aangezien zich daar de meeste

energie ophoopt. Deze werkwijze kan prettig zijn voordat je gaat mediteren, slapen of voorafgaand aan het geven van een heling.

Bad

Water is een spirituele geleider. Wanneer we in de buurt van water zijn (zoals aan zee) wordt onze intuïtie versterkt. We staan dan meer open voor ingevingen. De lichtwezens en engelen maken daarom makkelijker contact met ons wanneer we in en om water zijn. Door wat van de spray boven je badwater te vernevelen, kun je een helend bad ervaren. Je kunt hierbij tijdens het sprayen een helende intentie uitspreken voor je kristalbad.

Samenstelling

Iedere Essence is een edelsteenelixer dat bestaat uit bronwater met de energie van de edelstenen en het betreffende Lichtwezen. Hieraan is alcohol toegevoegd voor conservering. Iedere Crystal Angel Essence wordt versterkt door de krachtige werking van bergkristal.

Disclaimer

Crystal Angel Essences zijn geen vervanging voor medische en psychologische zorg, maar kunnen er zeker naast worden gebruikt.

Bestel nu!
Engelenessences
--- Delen? ---