Drakencadeau

Ben je benieuwd naar wat drakenkracht is of wil je wel eens wat drakenvuur aan je leven toevoegen?

Dan heb je hier het juiste cadeau. Het is een pittige drakenkit, not too hot to handle, maar wel een mooi begin. Je krijgt het van drakenliefhebsters Fanny van der Horst en Cathelijne Filippo.

Fanny heeft een online-training over werken met kristallen (draken)skulls en ze zoekt draken uit voor mensen die er één willen hoeden. Cathelijne schrijft over draken in haar boeken en ze lanceerde het drakenorakel. Ze maakt drakenessences en -beelden. Zo brengen ze je beiden in contact met de draken.

Drakenkracht in je leven

Draken hebben niet altijd een positief imago gehad. Zo versloeg Sint Joris bijvoorbeeld het kwaad in de vorm van een draak. Toch voelen steeds meer mensen zich aangetrokken tot de energie van de draken. Draken kun je zien als archetypen, maar ze worden ook gezien als heilige, engelachtige wezens die kosmisch vuur in zich dragen. Feitelijk dragen ze zowel de energie van de elementwezens als de engelen in zich. Ze kunnen je ondersteunen op je spirituele pad en dragen bij aan het werken aan jouw persoonlijke kracht, welzijn en heling.

Draken zijn helpers van mensen. De energie die ze aan de wereld schenken is enorm sterk en helpt je om je dromen te manifesteren, om authentiek te zijn, om een onderscheid te maken tussen werkelijkheid en schijnwerkelijkheid. Een ander element van drakenkracht is dat ze je leren zuiver van hart te zijn: eerlijk en oprecht. We hoeven niet bang te zijn voor hun kracht, noch hoeven we die kracht te overwinnen, zoals in het geval van St. Joris. Als we puur zijn en draken in ons leven uitnodigen, zullen ze ons bijstaan.”

Zelf contact leggen met de draken

Wanneer je je aangetrokken voelt tot de draken en het werken met hun energie, zijn er verschillende manieren om contact met hen te maken en met hen samen te werken:

 • Ze kunnen zich in een meditatie aan je laten zien, zoals mijn Gouden Drakengids dat bij mij deed.
 • Je kunt het contact initiëren door een drakenvisualisatie of –ritueel te doen, zoals je kunt lezen in mijn boek Leef vanuit je Ziel, met de elfen, draken, eenhoorns en andere lichtwezens
 • Je kunt kijken naar en je afstemmen op beelden of plaatjes van draken en op die manier je onderbewuste en hart openstellen voor hun energie en boodschappen. 
 • Je kunt hoeder worden van een kristallen schedel. Fanny helpt je graag bij het vinden van de juiste drakenschedel via haar webshop
 • Er zijn drakenessences om je contact met de draken te versterken. Door ze in je aura te sprayen, breng je de energie van de draken dichterbij.
 • Via je wens om drakenkracht te leren kennen, kun je een intentie neerzetten. Een ander woord ervoor is een drakengebed uitspreken, waar de draken door worden aangetrokken.
 • Je kunt contact maken met je aardesterchakra onder je voeten, waardoor je jezelf verbindt met de vijfde dimensie, een hogere trillingsfrequentie waar draken en andere natuurwezens leven.

En dan nu de drakenkit zodat jij je eigen verbinding kunt maken met drakenkracht:

 • Hier is een artikel voor je dat ik in 2017 voor het tijdschrift Paravisie schreef.  Het staat vol tips, informatie en praktische adviezen: Een draak van een gids – artikel
 • Een drakengebed om de draken in je leven uit te nodigen.
 • Een korte aardestermeditatie
 • Een meditatie die je in contact brengt met de draken en je kan helpen je chakra’s te helen:

Ken je ons al?

Cathelijne Filippo is spiritueel schrijfster, coach, heler en kunstenares. Ze is auteur van het Drakenorakel (2012) en de Engelenlicht kaartjes (2014). Ze is schrijfster van Engelen op je Pad (2015), Leef vanuit je Ziel, met de elfen, draken, eenhoorns en andere lichtwezens (2017), co-auteur van Engelen Doeboek (2015) en het boek 365 Days of Angel Prayers van Sunny Dawn Johnston (2017). Al haar werk richt zich erop jou te helpen je Ware Zelf te zijn en innerlijke Licht te stralen.

Fanny van der Horst is spiritueel coach, lichtwerker, natuurgeneeskundig therapeut en oprichtster van de Lichtkracht academie. Al haar werk heeft als doel je te helpen de ontwikkeling van 3D naar 5D bewustzijn te maken en te leven naar je hoogste licht en persoonlijke kracht. Ze is auteur van het boek sta stevig in je Lichtkracht en de bijbehorende Lichtkracht inzichtkaarten.

Wil je na deze tips verder met het ontdekken van drakenkracht?

Kijk dan hier:

  

 

We wensen je mooie ontdekkingen! De draken hebben ons leven verrijkt. Ze brengen ons bijvoorbeeld de energie om dingen te manifesteren, creativiteit en vertrouwen in onze weg. We gunnen jou hetzelfde, maar we weten ook dat ieders pad anders is. Door onze krachten te bundelen weten we in elk geval dat we je met deze drakenkit een flink eind op weg hebben geholpen. We delen onze visie en ervaringen met draken, maar het mooie is dat wat we er vervolgens van hebben gemaakt, ander is. Klik daarom op de links die je aantrekken en volg je ingevingen! Eenmaal aangeraakt door drakenkracht, ontvouwt de weg zich vanzelf. Als je meer begeleiding wilt op die weg, dan weet je nu hoe we je daarin kunnen bekrachtigen.

We wensen je veel drakenvuur!

Liefs,

Fanny & Cathelijne

PS zin in meer? Volg ons!

Schrijf je HIER in voor de nieuwsbrief van Fanny.
Schrijf je HIER>> in de voor mijne!

 

 

 

--- Delen? ---