Drakenorakel

Schermafdruk 2016-02-02 12.28.44

Luister naar de stem van de draak 
Jouw draak wil dat jij gepassioneerd leeft. Jouw draak wil dat jij je hartstochten volgt. Jouw draak wil dat jij vurig in het leven staat, geleid door je hart en je intuïtie.

Jouw draak wil jou helpen je angsten, blokkades en beperkingen te ver-assen, zodat je vrij, ongehinderd, levenslustig kunt creëren. Jouw draak helpt je datgene in jou te transformeren wat jou nu pijn, ongeluk, lusteloosheid, schaamte en schuld geeft.

Omarm je draak en je zult oneindig krachtig zijn, luister naar je draak en je zult groeien als mens, op elk gebied van je leven. Laat je inspireren door het Draken Orakel!

Draken zijn archetypen, maar worden ook gezien als heilige, engelachtige wezens die kosmisch vuur in zich dragen. Deze kaarten helpen je afstemmen op het archetype en de wijsheid van de draken en de wijsheid in jezelf.

wDrieëndertig kaarten met verschillende draken wijzen je op kwaliteiten die je in jezelf mag ontwikkelen. Ze kunnen je ondersteunen op je spirituele pad en dragen bij aan het werken aan jouw persoonlijke kracht, welzijn en heling. Deze oplossingsgerichte, spirituele kaarten helpen je om op een positieve manier met de uitdagingen van het leven om te gaan.

Het begeleidend boekje beschrijft hoe je de kaarten kunt gebruiken. Iedere drakenkaart is voorzien van een uitgebreide betekenis en bijbehorende affirmatie.

Bestel jouw drakenorakel hier >>>

Hij is ook verkrijgbaar via de erkende (internet-) boekhandel.

Enkele reacties

” Ik heb deze morgen pas echt mijn kaartjes ingewijd en heb meteen een driehoekslegging voor mezelf gelegd! Cathelijne, je kent me al een beetje en dit was mijn legging: Thema, Laat alles los wat je tegenhoudt – de uitdaging de yin yang draak creeer balans en het geschenk, de Zonnedraak , tijd voor positieve actie. Ik kan de kaartjes aan iedereen aanbevelen!!! Het heeft zo een juist gevoel van wat er in mijn leven gaande is!” 
” Lieverd, ik heb het kaartspel, deze dag ontvangen.
Vind ze heel mooi, bedank voor jouw mooie werk.” 

” ik wou even laten weten dat
vandaag het drakenorakel is aangekomen
ik vind ze schitterend!!!
dank je wel” 

“These cards look wonderful! What a brilliant combination of your art and loving guidance. Cathelijine you are on fire! x” 

” Mijn eerste legging gelijk de gouden draak en de tweelingzielen draak… I am a happy girl now :-))”