Engelen op je pad

omslag Engelen op je padEngelen op je pad
Een boek voor spirituele ontwikkeling

Dit boek is een must have voor iedereen die meer wil weten over engelen of zijn contact met de engelen wil verdiepen.

De engelen zijn er altijd voor ons. Ze zijn Goddelijke krachten die ons op ons levenspad bij kunnen staan. Het enige wat we hoeven te doen is ons voor hen open te stellen. Dit boek nodigt de lezer daartoe uit!

Inhoud

Het eerste deel van het boek vertelt hoe de engelen op het pad van de auteur zijn gekomen, maar ook hoe de lezer zelf contact kan leggen met de engelen en hun boodschappen kan ontcijferen.

Het tweede deel beschrijft verschillende levensthema’s waarbij de engelen kunnen ondersteunen. De lezer kan kracht en inspiratie putten uit de persoonlijke verhalen, maar ook aan de slag gaan met meditaties en affirmaties.

Het laatste deel van het boek nodigt de lezer uit met de engelen te werken aan zijn persoonlijke en spirituele groei maar ook aan het brengen van licht op de aarde.

Dit boek is persoonlijk maar toch heel toegankelijk. Het brengt dit spirituele onderwerp down-to-earth over door het beschrijven van persoonlijke ervaringen, maar ook door middel van praktische meditaties, oefeningen en affirmaties. Zo wordt het de lezer echt helder hoe die engelen in zijn eigen dagelijkse leven een rol kan laten spelen.

Over de auteur

Cathelijne Filippo werd vanaf jonge leeftijd aangetrokken tot het spirituele. Naast haar baan als psycholoog werkt ze dan ook part time in haar eigen bedrijf Angel Light Heart®, waarbij ze de steun en inspiratie van de engelen doorgeeft via readings, healings en engelenkunst. Ze doet haar spirituele werk als lichtwerker, healer, spiritueel leraar en coach en maakt van tijd tot tijd gebruik van channeling. Ze produceert artikelen, readings, workshops, afstemmingen en essences die allemaal als doel hebben cliënten dichter bij hun Ware Zelf te brengen en te leiden tot innerlijke heling en groei.

Cathelijne Filippo is auteur van het Drakenorakel (2012), de Engelenlicht kaartjes (2014) en is een van de coauteurs van het boek 365 Days of Angel Prayers van Elizabeth Harper en Cathleen O’Connor (2014).

Bestel nu!

Het boek is ook verkrijgbaar via de erkende (internet-) boekhandel.

Wil je meer engeleninspiratie? Ontvang gratis de eerste twee hoofdstukken van Engelen op je pad (in pdf). Klik op de afbeelding!

--- Delen? ---