Engelenhart E-consult

107131496

Het Engelenhart E-consult bestaat uit een samenvatting van jouw situatie en vraag. Op deze situatie en vraag wordt ingegaan door middel van:

  • Een coachend antwoord op jouw situatie en vraag
  • Informatie over de (Aarts-)engel die jou in deze situatie bij kan staan
  • Een advies hoe je de engel aan kunt roepen
  • Een voor jou op maat gemaakte engelenaffirmatie
  • Een visualisatieoefening voor jouw situatie
  • Een engelenkaartlegging van verleden, heden en toekomst

Bestellen

Email de beschrijving van jouw situatie en jouw vraag naar cathelijne@angellightheart.nl

Stuur je volledige naam, adres en foto mee. Je ontvangt dan een factuur per mail. Betaling kan via de bank en voor mensen in het buitenland via paypal. Zodra het geld op mijn rekening binnen is, zal ik met jouw vraag aan de slag gaan. Ik stuur je jouw E-consult uiterlijk binnen twee weken toe per mail.Het is ook mogelijk het consult per post te ontvangen.

Hulp van de engelen

Een Engelenhart E-consult helpt jou bij jouw vraagstukken. Engelen zijn goddelijke boodschappers. Deze multidimensionale lichtwezens zijn er om jou te helpen en bij te staan. Ze zullen echter nooit tegen jouw wil in handelen. Wil je hun hulp inroepen, vergeet dan niet hen daadwerkelijk om hulp te vragen.

Handvaten om mee aan de slag te gaan

107141232Het Engelenhart E-consult is bedoeld om jou inzichten te geven in jouw huidige situatie. Het isaan jou die inzichten te gebruiken om jouw situatie al dan niet te veranderen. Wie jou ook adviseert, blijf altijd goed luisteren naar je eigen intuitie. Het consult en de engelen beslissen dan ook niet voor jou. Je krijgt handvaten en daarmee mag je zelf aan de slag.

Als je last hebt van fysieke en/of psychische klachten, zorg dan altijd dat je ook een arts dan wel psycholoog/psychotherapeut/psychiater raadpleegt.

--- Delen? ---

2 Replies to “Engelenhart E-consult”

  1. […] Verder aan de slag met het thema bestemming? Een engelenhart e-consult kan je inspireren met de engelen samen te werken op het gebied van jouw huidge […]

  2. […] Verder aan de slag met het thema bestemming? Een engelenhart e-consult kan je inspireren met de engelen samen te werken op het gebied van jouw huidge […]

Comments are closed.