Heling

Heling betekent heel worden. En heelwording betekent voor ieder persoon en op ieder moment iets anders.

Of ik nu een Starburst stuur, behandel met Angelic Reiki of soul body fusion doorgeef, altijd wordt het proces geleid door de engelen en andere lichtwezens en zij weten wat jij het meeste nodig hebt. Zij zien voorbij het lichaam naar de lessen van de ziel en ondersteunen daarin, terwijl ze je weg verzachten en je kracht geven.

Ik maak gebruik van verschillende soorten vormen van heling.

Angelic Reiki

Je leest alles over Angelic Reiki op mijn site Angelicreikihealing.

Starburst

Healing HandsHet sturen van een starburst is een liefdevolle engelentechniek waarbij je de engelen vraagt een bol van engelenergie naar de ander over te brengen. Dit is eerder ondersteunende energie dan heling en gebruik ik vooral voor mensen die even een oppepper of zetje in de rug nodig hebben. Vaak wordt dit ook werkelijk op positieve manieren ervaren door ontvangers.

Een starburst  kan je helpen weer in een positievere zijnstoestand te komen. Ik vraag geen geld voor deze engelengift an sich (ik geef de energie immers alleen door), maar voor mijn tijd. Ik schets de kleuren van de starburst met eventuele woorden of inzichten erbij geschreven en stuur deze naar je toe.

Soul Body Fusion®

Voel jij je niet altijd thuis op aarde? Voel je je niet goed gegrond? Als je ziel en lichaam niet goed in overeenstemming zijn, kun je niet volledig neerzetten wie jij ten diepste bent. Dan kan Soul Body Fusion® behulpzaam zijn.

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley. Deze gemakkelijke, liefdevolle en krachtige methode helpt je om de frequentie van je ziel met je lichaam te integreren.

Eenhoorn heling

Eenhoorns zijn liefdevolle lichtwezens uit de zevende en hogere dimensies. Zijn zijn afkomstig uit de engelenhierarchie en ze zien altijd ons hoogste potentieel, ons zuiverste zijn. 

Een  eenhoornheling op afstand brengt je dan ook in contact met de energie van de Eenhoorns en de Engelenrijken en helpt je om afgestemd te raken op je Hoger Zelf, je zuiverste Zijn. Zo kun je de puurste komiche energie ontvangen en de heling die jouw pad op dat moment het beste dient, of de heling nu fysiek, emotioneel, psychisch of spiritueel van aard is. Eenhoorns brengen zuiveirng en zegening. Ze helpen je jouw hoogste pad te lopen en helpen je bij het manifesteren vanuit je Ziel.

Je vindt in de webshop welke helingsmogelijkheden er op dit moment zijn. Je vindt daar per modaliteit ook meer informatie.