Over Angel Light Heart

Welkom bij Angel Light Heart®

Waarom Angel Light Heart®? Omdat ik via mijn hart werk met de engelen om op die manier meer licht te brengen in de wereld.

We bevatten allemaal een Goddelijke Vonk. Deze kan gedimd zijn, of krachtig van ons uitstralen. In mijn werk kijk ik voorbij beperkingen naar het potentieel dat ieder in zicht draagt.

Via mijn readings en engelenkunst stem ik af op de engelen en laat ik me door hen inspireren om een positieve impuls te geven via woord, beeld en energie.

Uiteindelijk heeft ieder zijn eigen lessen te leren en zijn eigen leven vorm te geven. Ik loop daarin graag coachend en stimulerend met je mee. Ik doe dit spirituele werk als lichtwerker, healer, spiritueel leraar en coach en maak van tijd tot tijd gebruik van channeling.

Ik werk vooral met engelen, maar ook met opgestegen meesters, dolphin spirit guides, eenhoorns, opgestegen meesters. In mijn creatieve werk word ik ook sterk geinspireerd door de dragen en elfen.

Dit zijn allemaal vormen, die uiteindelijk neer komen op het werken met licht vanuit de bron.

Ik ontwikkel artikelen, readings, workshops, afstemmingen en essences die allemaal als doel hebben je dichter bij je Ware Zelf te brengen en te leiden tot innerlijke heling en groei.

Achtergrond

Mijn naam is Cathelijne. Ik ben regulier opgeleid als klinisch en gezondheidspsycholoog,
cognitief gedragstherapeut, oplossingsgericht therapeut en mindfulness therapeut.

Naast deze professionele ontwikkeling op wetenschappelijk gebied, heb ik mij al sinds jonge leeftijd verdiept in spirituele ontwikkeling en groei. Vanuit deze interesse heb ik reiki I, II en III gedaan, Bach bloesem therapie en Engelentherapie coaching, Angelic Reiki en werken met de Ascended Masters. Ik ben lid van de Angelic Reiki Association en ben in Londen opgeleid door Doreen Virtue en Radleigh Valentine tot Certified Angel Card Reader.

Ook werk ik samen met mijn eenhoorn spirit guide, drakengids en dolfijnengidsen. Ik heb drie dolfijnen attunements mogen ontvangen.

Met name de engelen hebben me altijd gefascineerd en ik heb er ontzettend veel mooie boeken over gelezen, ondermeer van Doreen Virtue en Diana Cooper. Ondertussen heb ik een zichzelf ontwikkelende werkwijze waarbij ik met de engelen werk door middel van kunst, coaching, healing, workshops en schrijven.