Wanneer je werkt aan leven vanuit 5D-bewustzijn en meer en meer wilt leven vanuit een hogere trilling, dan kunnen geactiveerde kristallen je hier heel fijn bij ondersteunen. 

Activaties met Zaden van Licht

Tijdens mijn reis door California in 2017 ontving ik een beeld van Zaden van Licht. Ik zou hiermee, en met de Lemurische energie, mogen gaan werken bij terugkeer. Dit heeft onder andere geleid tot een werkwijze waarbij ik kristallen activeer en programmeer met een Zaadje van Licht. Ik activeer de kristallen dus niet zozeer omdat ze zouden ‘slapen’ maar om jou en het kristal op elkaar af te stemmen en er een holografische Lichtcode in te plaatsen; een Zaadje van Licht.

Vlam activaties

Vanuit de schepping schijnen Kosmische Stralen met schepperskwaliteiten. Deze Kosmische Stralen vertalen zich ook naar Vlammen. Bij de Vlamactivaties plaats ik deze Kosmische Vlammen in de kristallen die als vlam zijn gecarved. Daarbij komen dan de kwaliteiten van de bijbehorende Kosmische Straal mee. De kristallen brengen deze in je omgeving en in je aura, zodat je er makkelijker op af kunt stemmen en mee kunt werken.

Skull activaties

Ook activeer ik drakeneieren, drakenskulls, starbeings, eenhoorns en voor hoeders om hen te helpen af te stemmen op hun mystieke gidsen. Daarbij vraag ik dat de hoogste blauwdruk van het kristal wordt ontsloten voor jou om jou te ondersteunen bij jouw zieledoelen en leven. Vaak komt er een beeld en soms ook naam door van jouw draken-, eenhoorn- of sterren- of elvengids.