Heb jij het gevoel dat je jouw Lichtste pad niet volledig loopt?

Wil je met de uitdagingen en patronen in je leven aan de slag op een oplossingsgerichte en spirituele manier?

Wil je met de ogen van je Hoger Zelf naar de lastige dingen in je leven leren kijken?

Dan kunnen Crystal Angel Essences een fijn werkwijze voor je zijn. Crystal Angel Essences zijn aura- en kamersprays die gemaakt zijn van edelsteenelixers en afgestemd op de aartsengelen, engelen, lichtwezens en mystieke dieren. Ze zijn een krachtige ondersteuning op je spirituele pad en brengen verdieping, bewustwording en spirituele groei.

Deze essences verhogen je trilling en dragen dan ook bij aan het ascensieproces. Ze brengen de energie van engelen en lichtwezens in je aura. 

Auraspray, kamerspray en om je bad en krachtvoorwerpen op te laden

De essences worden primair gebruikt als aura- en kamerspray. Je kunt ze ook in bad gebruiken voor een heerlijk kristalbad. Tot slot kun je ze gebruiken om krachtvoorwerpen af te stemmen op de vibratie van de engelen en lichtwezens.
Je kunt de spray(s) dagelijks gebruiken om directer contact te maken met het Lichtwezen van jouw keuze. Zo haal je hun licht, liefde en leiding naar je toe. Wanneer je merkt dat je levenslessen extra uitdagend zijn, gebruik de spray dan met grotere regelmaat. Meer informatie over gebruik en samenstelling lees je in het volgende document:

Persoonlijk afgestemde essence 

Je kunt ook kiezen voor een speciaal op jouw afgestemde essence. In dit geval stem ik af op jou en je intenties. Je stuurt me daarvoor een foto en je geeft aan waar je hulp bij kunt gebruiken en wat de intentie is voor je essence. Ik stem me dan energetisch op je af en kies intuïtief de perfecte combinatie van essences voor je. Deze mix programmeer ik vervolgens om jou intentie extra kracht bij te zetten. 

Disclaimer

Crystal Angel Essences zijn geen vervanging voor medische en psychologische zorg, maar kunnen er zeker naast worden gebruikt.