Boeken en orakels die je inspireren om te gaan leven vanuit jouw hoogste trilling. 

Ieder van ons bezit een innerlijk Licht dat erop wacht om de wereld in te stralen als een prisma van regenbooglicht. Jij bent uniek en deze tijd nodigt je uit om nog dieper bij je ware zelf en waarheid te komen. Dan kun je vanuit de kwaliteiten van jouw Ziel gaan leven. Ieder die leeft volgens de eigen hoogste trilling, draagt bij aan het verhogen van de trilling op onze planeet. Het mooie is dat dat pad je vreugde en vervulling brengt en je hierbij wordt ondersteund door de Lichtwereld. 

Al mijn boeken en orakels zijn bedoeld om je hierbij te helpen.

Lemurisch Zielsheling

Terug in je kernfrequentie 

We komen allemaal naar de Aarde met een zieleplan en zielsmissie. Door je te leren afstemmen op je eigen Ziel, kun je jouw hoogste pad lopen. Dit boek helpt je dat te doen door middel van Lemurische zielsheling. De Lemurische wijsheid en energie is er voor iedereen. Verbind je opnieuw met je eigen Ziel en je zielsgeschiedenis, met als doel de wijsheid van je levens in Gouden Tijden terug te brengen. Op die manier kun je steeds trouwer zijn aan je ware zelf en je zielsmissie, en draag je bij aan een Nieuwe Aarde.

Lemurisch Lichtwerk 

Leven vanuit vijfdimensionaal bewustzijn

Kies jij ervoor te gaan leven vanuit je eigen Zielelicht in afstemming op de hogere bewustzijnsgebieden en zo de beweging maken van 3D naar 5D? De Lemuriërs leefden volledig in de vijfde dimensie. Gelukkig kunnen we contact met hen leggen om van hen te leren hoe we de overgang naar 5D kunnen maken. Dit boek staat boordevol persoonlijke verhalen, channelingen, informatie en oefeningen om je daarbij te helpen. Het boek is geschreven met de hulp van Meester Adama.

De helende kracht van vreugde

Verhoog je trilling met wijsheid uit Lemurië

Vreugde beleven draagt bij tot een gelukkiger leven en heeft een helend effect. Het helpt ons om vanuit onze Ziel te creëren en het verhoogt onze trillingsfrequentie. Dit boek is geschreven met de hulp van de Lemurische Meester Adama uit de lichtstad Telos. Zijn compassievolle en liefdevolle channelingen brengen je nieuwe codes van vreugde en Licht. Laat je optillen door zijn wijze woorden en laat vreugde de nieuwe wegwijzer zijn op jouw zielepad.

Eenheidsbewustzijn

Lichtwerk voor Moeder Aarde

De Aarde heeft liefdevolle mensen en gemeenschappen nodig die samen nieuwe Lichtcodes naar de Aarde dragen en de transformatie maken van 3D- naar 5D-bewustzijn.

Dit boek herinnert je aan de wijsheid van Moeder Aarde en die van jouw Ziel. Leer om je eigen Licht op Aarde te verankeren en toe te werken naar eenheidsbewustzijn. Dit boek is geschreven met de hulp van de Council of One, maar ook de Lemurische Meester Adama en aartsengel Michaël. 

Lemurische Lichtkaarten 

Orakel om te leven vanuit vijfdimensionaal bewustzijn

De Lemurische Lichtkaarten helpen je om de wijsheid van de Lemuriërs en Meester Adama toe te passen in je leven. Je kunt daarbij de Lemurische gidsen, meesters en engelen uitnodigen. Ze gidsen je met alle liefde naar jouw hoogste pad van Licht.

Deze kaarten geven je inzichten en kunnen een verandering brengen in je energie. Ze nodigen je uit om je Lichtste pad te lopen en de overgang te maken van 3D naar 5D.

Leef vanuit je Ziel 

Met de elfen, draken, eenhoorns en andere lichtwezens

Wil jij je energetische trilling verhogen door samen te werken met jouw Spirituele Gidsenteam? Dit boek breng je dieper in contact met de natuur en natuurwezens, de elfen, kabouters en boomwezens, maar ook de draken, eenhoorns, dolfijnengidsen en engelendolfijnen. Laat je leiden door al deze liefdevolle wezens van Licht, zodat jouw unieke Licht ook zal gaan stralen! Een boek vol inspirerende verhalen meditaties, oefeningen en affirmaties die je hierbij helpen. 

Engelen op je pad 

Een boek voor spirituele ontwikkeling

Dit boek is een must have voor iedereen die meer wil weten over engelen of voor wie zijn contact met de engelen wil verdiepen. De engelen zijn er altijd voor ons. Ze zijn Goddelijke krachten die ons op ons levenspad bij kunnen staan. Het enige wat we hoeven te doen is ons voor hen open te stellen. Een inspirerend boek vol persoonlijke verhalen, channelingen en oefeningen die jouw contact met de engelen kan helpen versterken.

Engelenlicht kaartjes  

Inspiratie van de engelen en mystieke gidsen 

Wil jij in directer contact staan met de energie van de engelen, aartsengelen, lichtwezens en mystieke dieren? Wil je leven vanuit je Ziel en in samenwerking met je eigen Spirit Guide Team? Wil jij jouw eigen Licht meer laten schijnen? Dit orakel helpt je daarbij. Het bestaat uit 50 geïllustreerde kaartjes met begeleidende boodschappen: 2 introductiekaartjes, 31 kaarten met engelen, aartsengelen, lichtwezens en mystieke dieren en 17 themakaarten die je op huidige levenslessen en positieve krachten wijzen.

Drakenorakel

Voor persoonlijke kracht en spirituele groei

Deze kaarten helpen je afstemmen op het archetype en de wijsheid van de draken en de wijsheid in jezelf. Drieëndertig kaarten met verschillende draken wijzen je op kwaliteiten die je in jezelf mag ontwikkelen. Ze kunnen je ondersteunen op je spirituele pad en dragen bij aan het werken aan jouw persoonlijke kracht, welzijn en heling. Deze oplossingsgerichte, spirituele kaarten helpen je om op een positieve manier met de uitdagingen van het leven om te gaan.