Wat is er mooier dan hand in hand te mogen werken met de engelenrijken, Opgestegen Meesters en Galactische Wezens? Angelic Reiki biedt een diepgaand systeem van genezing en bewustzijnsverruiming. Het is een krachtig middel om persoonlijke ontwikkeling, transformatie en voorbereiding op de nieuwe tijd te ondersteunen. Zoals Aartsengel Matatron het heeft aangegeven toen hij het systeem doorgaf aan de grondlegger Kevin Core: ‘Angelic Reiki is de genezing voor onze tijd.’

Angelic Reiki is een krachtige helende modaliteit die werkt met de hoogste energieën van het Engelenrijk om tot heling en evenwicht op alle niveaus te komen. Angelic Reiki geeft de mogelijkheid te werken aan zelfgenezing en om genezing te sturen naar andere mensen, plaatsen en situaties; dichtbij en ver weg.

Angelic Reiki brengt de energie van Usui en Shamballa reiki samen en combineert deze met krachtige transmissies van de Engelen zoals deze zijn gechanneld door Kevin Core.

Een behandeling op afstand met Angelic Reiki brengt je in contact met de energie van de Engelenrijken en helpt je om afgestemd te raken op je Hoger Zelf. Zo kun je de puurste engelenenergie ontvangen en de heling die jouw pad op dat moment het beste dient, of de heling nu fysiek, emotioneel, psychisch of spiritueel van aard is. Angelic Reiki brengt balans en welzijn. En wanneer je je aangetrokken voelt tot Angelic Reiki, dan betekent dit dat je op een of ander niveau klaar bent voor verandering. Angelic Reiki kan je helpen disbalans los te laten, of deze nu komt uit een huidig of vorig leven. Uiteindelijk is het doel hiervan je te helpen een gelukkiger leven te leiden. 

Engelen worden niet beperkt door tijd en ruimte. Samenwerken met Engelen en Aartsengelen helpt daarom om alle gebieden in balans te brengen en te helen op diepe niveaus. De ontvanger wordt in multidimensionale Angelic Reiki healing ondersteund bij het loslaten van de fysieke, emotionele en karmische onevenwichtigheden alsook voorouderlijke kwesties in alle tijd en ruimte. Het is een zegen om deze engelachtige healing sessies te geven en ontvangen

Een Angelic Reiki Behandeling op afstand

Een heling op afstand is ook mogelijk en even krachtig. Het is prachtig dat energie niet door tijd of ruimte is gebonden en heling overal kan worden verzonden in de wereld via de ether. De heling op afstand die ik stuur is een heling op spirituele basis. Deze is veilig en kan inwerken op lichaam, geest, emotie en je spirituele wezen.

Wat er gebeurt tijdens heling met Angelic Reiki op afstand

Iedere behandeling is uniek. Je kunt verschillende ervaringen hebben tijdens het ontvangen van de heling op afstand. De meeste mensen ervaren een gevoel van rust, ontspanning en positiviteit.

De heling op afstand gaat als volgt in zijn werk:

Je kunt een sessie bestellen via de webshop

Ik zal je hierna een inschrijfformulier mailen die je in kunt vullen. Je laat me weten wat de zaken zijn die nu spelen in je leven en wat de reden is dat je een behandeling wilt. Deze informatie wordt natuurlijk geheel vertrouwelijk behandeld.

We spreken samen een tijd en datum af waarop je een uur vrij kunt maken om je te wijden aan de helende ervaring. Ik raad je aan deze tijd werkelijk voor jezelf vrij te maken in een prettige en rustige omgeving waar je je op je gemak voelt. Het is het prettigste te gaan liggen, al kan comfortabel zitten natuurlijk ook. Op de afgesproken tijd bellen we kort met elkaar, waarna ik je op afstand behandel. 

Je kunt van alles ervaren tijdens de behandeling, zoals kou of warmte, een pulserend gevoel of gekriebel. Sommige mensen zien kleuren. Anderen worden zich bewust van emoties. Weer anderen ontvangen inzichten of daadwerkelijke begeleiding van de engelen. Ieder mens ervaart het anders en zelfs iedere afzonderlijke behandeling van dezelfde persoon is uniek. Als je weinig ervaart, betekent dit niet dat de healing minder werkzaam was.

Na de heling, wanneer alles je nog helder voor de geest staat, schrijf je voor jezelf op wat je hebt ervaren en wat je indrukken waren. Ik zal dit ook doen.

Ongeveer een uur na de aanvang van de healing, bel je me en bespreken we wat je hebt ervaren en welke feedback ik heb.

De heling zal in de erop volgende 3 tot 4 weken geïntegreerd worden en je kunt in die tijd waar dat passend is mailen wanneer je ondersteuning nodig hebt.