Portfolio

Engelenbeelden door Cathelijne Filippo

Engelen

Engelenbeelden helpen je om je af te stemmen op de liefdevolle energie van de engelen. Ze zijn opgeladen met met engelenvibratie d.m.v. Angelic Reiki en de engelen essences. Je kunt ze ook in opdracht laten maken, speciaal afgestemd op jouw energie en intenties.

eenhoorn beeld keramiek van Cathelijne Filippo

Eenhoorns

Via mijn eenhoornkunst breng ik je graag in contact met de zuivere en liefdevolle energie van de eenhoorns. Het zijn engelachtige wezens uit de zevende en hogere dimensies.

Godinnenbeeld door Cathelijne Filippo

Godinnen

Mijn godinnenkunst helpt je het Goddelijke Vrouwelijke in je eigen leven te omarmen. Deze tijden van verandering verwelkomen het Goddelijke Vrouwelijke weer terug om het Goddelijke Mannelijke aan te vullen en in balans te brengen. Wanneer zij beiden hun plek krijgen, kan er weer balans, harmonie en vrede ontstaan in ons eigen hart en op aarde.

Drakeneieren door Cathelijne Filippo

Draken

Via mijn drakenkunst breng ik je in contact met de krachtige Lichtenergie van de draken. Draken brengen je het vuur om je passie te leven en je dromen na te jagen. Ze helpen je om werkelijk in je kracht te gaan staan als spiritueel wezen in een menselijk lichaam. Ook assisteren ze graag bij Lichtwerk.

Intuïtieve tekening door Cathelijne Filippo

Intuïtieve tekeningen

Een intuïtieve engelentekening brengt je in dieper contact met jouw engel. Een mystieke gidsintekening stemt je af op je mystieke gids. Ik maak deze tekeningen om jou te helpen een hechtere band op te bouwen met je eigen spirituele gidsenteam. Zij zijn er altijd voor jou en helpen je op je spirituele pad.

Magische staf door Cathelijne Filippo

Magische staffen

Wil je jouw intenties kracht bijzetten? Wil je je verbinden met de rijken van de natuurwezens en lichtwezens? Wil je de magie van je ziel aanboren en zo medeschepper van je eigen leven worden? Magische staffen of toverstaffen (magic wands) kunnen je hierbij helpen.

Elfendeurtje door Cathelijne Filippo

Elfen en zo

Elfen brengen een diepe connectie met de natuur en je eigen lichaam, maar ook met speelsheid, muziek, schoonheid en magie. Via mijn elfenkunst breng ik je graag in contact met de natuurlijke en speelse energie van de elfen en natuurwezens.

Sieraden door Cathelijne Filippo

Sieraden

Een spiritueel krachtvoorwerp helpt je om je focus krachtig te richten. Mijn sieraden zijn kleine krachtvoorwerpjes die je bij je kunt dragen om je af te stemmen op de energieën waarmee je wilt werken.

Schrijf je in!

Schrijf je in voor het engelen en lichtnieuws van Cathelijne Filippo, klik

Angel Light Heart is er voor jou!

Ik deel graag mijn Licht en dat van de Lichtwerelden met jou, zodat jij ook je eigen Licht kunt schijnen.