Heb jij het gevoel dat je jouw Lichtste pad niet volledig loopt?

Wil je met de uitdagingen en patronen in je leven aan de slag op een oplossingsgerichte en spirituele manier?

Wil je met de ogen van je Hoger Zelf naar de lastige dingen in je leven leren kijken?

Lemurische Zielsheling

Lemurische Zielsheling is ontstaan na een vraag van een goede vriend die uit zijn trilling was geraakt. In mijn gelijknamige boek lees je er alles over.

Net als bij Angelic Reiki doe ik deze heling op afstand en is dit een energetische en spirituele healing. Deze keer stem ik echter niet op de engelen maar op de Lemurische Lichtwezens af. Dit is een krachtige helende modaliteit die specifiek gericht is op het herstellen van het contact met je eigen Ziel. Het is prachtig dat energie niet door tijd of ruimte is gebonden en heling overal kan worden verzonden in de wereld via de ether. De heling op afstand die ik stuur is een heling op spirituele basis. Deze is veilig en kan inwerken op lichaam, geest, emotie en je spirituele wezen.

Een behandeling op afstand met Lemurische Zielsheling brengt je in contact met de energie van de Lemuriërs en helpt je om afgestemd te raken op je Hoger Zelf en Ziel. Zo kun je de puurste engelenenergie ontvangen en de heling die jouw pad op dat moment het beste dient, of de heling nu fysiek, emotioneel, psychisch of spiritueel van aard is. 

De Lemurische Zielsheling is bedoeld om je energetisch klaar te maken om meer vanuit je Ziel te leven en je Zielsmissie vorm te gaan geven.

Wat er gebeurt tijdens Lemurische Zielsheling op afstand

Iedere behandeling is uniek. Je kunt verschillende ervaringen hebben tijdens het ontvangen van de heling op afstand. De meeste mensen ervaren een gevoel van rust, ontspanning en positiviteit. Ik ontvang vaak allerlei beelden, die ik met je deel. 

De helingsessies worden vergezeld door wat er via jouw en mijn spirituele gidsenteam verder wordt ingegeven. Zo kan er een specifieke gids of meester van 100% licht extra ondersteuning bieden. De Lemurische energie kan ondersteunend worden ingezet. Soms werk ik ook met essences en kristallen op afstand.

P.S. Let op Lemurische Zielsheling is geen vervanging voor medische of psychologische behandeling, maar kan er wel een aanvulling op zijn.