Op zoek naar handmade, energetische kunstvoorwerpen voor op je altaar?

Wil je graag je intenties kracht bijzetten door deze te laten verankeren in een beeld of magisch stafje?

Zou je graag contact maken met je engel of mystieke gids via een tekeningen?

Ik vind het heerlijk om het creatieve en spirituele samen te brengen. Ik doe dat via beelden, intuïtieve tekeningen en magische stafjes.

Beelden

Maak contact met de energie van de engelen, draken, eenhoorns, natuurwezens of bijvoorbeeld godinnen door een beeld aan te schaffen. Deze kunnen bijvoorbeeld mooi op een altaar staan.

Intuïtieve tekeningen

Ieder van ons heeft een beschermengel en een spiritueel gidsenteam. Wanneer je wat inspiratie wilt bij het afstemmen op jouw beschermengel of bijvoorbeeld mystieke gidsen zoals eenhoorns en draken, dan kan een intuitieve tekening je hierbij ondersteunen.

Magische stafjes

  • Wil je jouw intenties kracht bijzetten?
  • Wil je je verbinden met de rijken van de natuurwezens en lichtwezens?
  • Wil je de magie van je ziel aanboren en zo medeschepper van je eigen leven worden?

Magische staffen of toverstaffen (magic wands) kunnen je hierbij helpen. Je kunt ze aanwenden voor het richten van positieve energie. Alle energie is neutraal, het is onze intentie die maakt of iets voor het grote goed wordt ingezet of niet. De door mij gemaakte wands zijn gemaakt met liefdevolle intentie, afgestemd op de magische rijken en lichtwezens en opgeladen met Crystal Angel Essences en positieve intentie.

Magische stafjes brengen focus en helpen magische kracht te projecteren. Ze worden onder andere gebruikt om magische grenzen aan te geven, zoals cirkels waarbinnen rituelen worden gedaan. Binnen dergelijke cirkels kun je bijvoorbeeld mediteren, in contact treden met de subtiele werelden en astraal reizen. Door zo een cirkel te trekken met je staf, kun je zorgen voor magische en energetische bescherming. Zelf raadt ik ook altijd aan aartsengel Michael in te roepen voor energetische bescherming, al dan niet met de Crystal Angel Essence Michael.

Je kunt een magische staf ook gebruiken om helende en positieve energie te richten. De enige begrenzing is je eigen verbeelding.