Heb jij vragen over jouw levensweg?

Zoek je inzicht over de volgende stap in je ontwikkeling?

Dan kan een reading je goed ondersteunen.

Afgestemd op jouw Hoger Zelf en Spirituele Gidsenteam

Tijdens mijn readings stem ik af op jouw Hoger Zelf en je engelen (of andere gidsen en Lichtwezens uit jouw spirituele gidsenteam) om je die inzichten te bieden die je nodig hebt om positieve stappen te zetten op jouw levensweg en spirituele pad.

Inzichten om mee aan de slag te gaan

Ik zie mezelf niet als medium. Ik stem niet af op overledenen en ik zal geen toekomstvoorspellingen doen of je eigen keuzes uit handen nemen. In plaats daarvan geef ik je inzicht in bepaalde thema’s en energieën die in je leven spelen. Deze inzichten geven je aangrijpingspunten om zelf mee aan de slag te gaan.

Waarom kiezen voor een reading bij mij?

Als spiritueel psycholoog zie ik orakels graag als inzichtgevende tools die jou verder helpen op je pad. Enerzijds geven ze je helderheid over je eigen patronen en anderzijds kunnen ze je begeleidende informatie geven vanuit de Lichtwerelden. Zo kan een reading zowel diepe spirituele inzichten en bewustwording brengen, als praktische handreikingen voor je leven van alledag.

Ik heb geleerd readings te geven in de opleiding tot Engelentherapie Coach. Ook ben ik opgeleid tot Certified Angel Tarot Card Reader door Doreen Virtue en Radleigh Valentine.

Mogelijkheden

Er zijn verschillende readings mogelijk. Je vindt alle mogelijkheden in de webshop.