Healing helpt je om meer balans in je wezen te vinden.
Wil jij werken aan je heelwording? Dan kan een healingsessie een fijne ondersteuning zijn.

De balans hervinden

Ieder mens en ieder lichaam streeft
naar balans. We zijn echter meer dan
een fysiek lichaam alleen. We hebben
een vierlichamensysteem bestaande uit
een fysiek, emotioneel, mentaal en
spiritueel lichaam. Al deze lichamen zijn
onderling verbonden en disbalans kan
in ieder ervan optreden en heeft
vervolgens vaak een effect op de
overige systemen.

Verband tussen lichaam, geest en ziel

Een voorbeeld: iemand leeft niet zijn ware zieledoel. De ziel weet dit en dit wordt opgepikt in het spirituele lichaam. Vervolgens komen er van tijd tot tijd gedachten over het niet op de plek zijn en vervulling missen. Wanneer hier niet naar gehandeld wordt, ontstaat er onrust in het emotionele lichaam. Wellicht ontwikkelt deze persoon gedeprimeerdheid of is hij snel boos of juist angstig en gestrest. Deze stress doet het fysieke lichaam geen goed. Stress blokkeert gezond immuun functioneren en maakt zo ruimte voor ziekten.

Werken vanuit de spirituele laag 

Hier zie je dat de klachten zich van het spirituele niveau naar het fysieke niveau ontwikkelen. Bij de manieren van healing die ik toepas, richt de helingsenergie zich primair op de spirituele laag, om zo via de andere lagen te kunnen zorgen voor een herstel van de balans.

Intentie en contact

We hebben voor de heling contact over waar je last van hebt en wat de intentie is voor de heling. Na afloop koppel ik terug wat ik heb waargenomen. Twijfel je over wat de beste vorm voor jou is, mail dan gerust.

Disclaimer

Healing sessies bij Angel Light Heart zijn geen vervanging voor medische en psychologische zorg, maar kunnen er zeker naast worden ingezet.