Reageer op: Welkom op het eenhoornforum & Stel jezelf voor

Welkom Eenhoornforum Welkom op het eenhoornforum & Stel jezelf voor Reageer op: Welkom op het eenhoornforum & Stel jezelf voor

#236889

Goedenavond,

ik ben Marja, Reiki healer en bezig met een hbo-opleiding tot psychosociaal counselor. Als kind was ik gek op paarden, magisch vond ik ze. Toch hoefde ik geen pony of paard voor mijzelf, ondanks dat mijn ouders dat steeds opperden. Te magisch, te groots, ik durfde niet, denk ik. Maar een paard bleef magisch en mooi, nooit voelde ik me bedreigd en ik schafte een schrift aan, waarin ik paardenkaarten ging verzamelen.

Onze vakanties leiden sinds 3 jaar naar Zeeland, een plek aan het water, waar de eenhoorns symbool staan voor het stadje waar we verblijven. Een magische plek waar het beste in ons naar boven komt en waar we verhalen horen en prachtige mensen tegenkomen. Onlangs koos ik een kaartendeck, geen engelen, maar tot mijn verbijstering waren er ook eenhoorn kaarten, en die kocht ik. Vandaag heb ik deze gezegend en me eigen gemaakt. Ik wil nog veel meer leren over deze magische wezens, er mooie dingen mee gaan doen, mensen blij maken, misschien met kinderen werken, maar in de 1e plaats het kind in mijzelf wakker kussen, geruststellen, helen en kunnen sussen.

Tot zover, mooi deze cursus, ik ben heel benieuwd wat het me brengt!

Groetjes,

Marja