Reageer op: Afstemmen op de draak.

Welkom Drakenforum Afstemmen op de draak. Reageer op: Afstemmen op de draak.

#236922
Cathelijne Filippo
Sleutelbeheerder

  Hoi Leonie,

  wat goed dat je zo actief bent gaan invoelen en afstemmen op de drakenskulls. Ik geef nog even mijn indrukken, wie weet vind je het leuk die nog eens naast de jouwe te leggen. Ik merk vaak dat er overlap is en ook verschil en dat het verschil er dan is omdat die dingen ons iets te zeggen hebben. Bijvoorbeeld als een draak bij jou speels naar voren komt, dan kan het zijn dat jij die energie op dat moment goed kunt gebruiken.

  Ik weet niet of je de witte draak waarnam bij je eigen blauw draak of bij de agaat draak, maar in het laatste geval sluit dat aan bij hoe ik de drakengids erbij waarneem. het is een vrouwelijke, kristallijne en witte draak.

  Mijn gids bij de rubeliet draak is voor mij een draak die is gelinkt aan de violette vlam. Inderdaad met grote vleugels. Ik zie ze meer als die van een feniks, dus gevederd. Het is in mijn beleving meer een vrouwelijke draak, dus is het interessant daarin verschil te zien.

  De amethist draak is weliswaar vrouwelijk, maar krachtig gelinkt aan Merlijn en daar horen de omschrijvingen die je geeft voor mij echt bij. Bij de draak zie ik ook vaak natuurwezens trouwens.

  Bij de septarie zie ik ook een donkere draak en dit een shapeshifter die zich ook als een heel wijze mensachtige gids kan laten zien.

  Leuk om je ervaringen te lezen!