Reageer op: Vragen over de ascensievoorbereiding

Welkom Lemurische reading Vragen over de ascensievoorbereiding Reageer op: Vragen over de ascensievoorbereiding

#237364
Cathelijne Filippo
Sleutelbeheerder

  Hoi Mwale-Ann,

  wat een leuke vragen.

  Ten eerste is alles wat je doet om jouw trilling te verhogen goed. Als iets jouw trilling verhoogt en je ondersteunt, waarom zou daar dan een oordeel over zijn vanuit de Lichtwereld? Dat is meer hoe wij mensen daarover denken. Als je er vanuit gaat dat men in de Lichtwereld zich volledig bewust is van het zijn van multidimensionale wezens, dan volgt daaruit een onbegrensdheid. Dat is dan ook de reden dat meerdere mensen tegelijk dezelfde engelen kunnen aanroepen zonder dat dit een probleem vormt.

  Ten tweede, chakra’s zijn in balans wanneer ze allemaal even ‘groot’ zijn. Ofwel ze mogen open staan maar liever niet de hele tijd wagenwijd, want dan komt alles bij je binnen. Je wilt ze ook niet te dicht want dan mis je energie. Een balans is dus daarin de gulden middenweg (al zijn er mensen die heel geoefend zijn in het openen dan wel sluiten van hun chakra’s naar gelang de situatie hierom vraagt, ook dit is uiteindelijk een belans tussen gesloten enerzijds en open anderzijds).

   

  Ten derde, ik gebruik de aardesterchakra meditatie meestal liggend, hoewel het staand of zittend wordt aangeraden. Ik stel me het dan voor als zowel 30 cm onder mijn voeten, als 30 cm in de grond. Als dat te volgen is. Ik voel dan hetzelfde activerende, verwarmende gevoel in mijn voetzolen, dus voor mij een bevestiging dat het werkt. Overigens is intentie alles, dus als jij als intentie hebt dat je je verbindt met je aardesterchakra en dat deze jou verbindt met Moeder Aarde EN het kristallijne grid, dan volgt de energie waar je aandacht naartoe is. Maar ben je erg visueel ingesteld (net als ik) dan kun je het dus voor je stellen zoals ik bovenaan heb beschreven. Misschien kun je het eens proberen en laten weten hoe je dat hebt ervaren. Wellicht is er nog een andere manier die voor jou beter werkt. ik zeg altijd zo: doe wat voor jou werkt!

  Lieve groetjes,

  Cathelijne