Reageer op: Welkom, stel je voor!

Welkom Lemurische Zielsheling Welkom, stel je voor! Reageer op: Welkom, stel je voor!

#238940
Janine Lamers
Deelnemer

    Goede avond, mijn naam is Janine Lamers. Iedere keer als ik met een vraag zit komt er een antwoord op mijn pad. Zo ook met mijn vragen over kernfrequentie, verschil tussen Ziel en Hogere Zelf en meer van dat soort dingen en nu kwamen de antwoorden in de vorm van het boek van Cathelijne Filippo. Kan wel zeggen dat het razend snel gaat al die inzichten en herkenningen in mijn hartstreek waar mijn hoofd niks van begrijpt. Allemaal heel mooi! Ik wil wel van alles, maar weet niet hoe en dan komen de antwoorden of liever gezegd de belevingen zomaar vanzelf! Alles wat mijn aandacht nodig heeft licht op of ik stroom ineens over met tranen. Ik ben VOL verbazing!

    Even een klein stukje delen. De cursus bij het boek was me even ontgaan, best wel vreemd eigenlijk. Dan komt er een foto van een draken skul voorbij die oplicht, deze is inmiddels een heel klein poosje bij me. Ik denk, hé er was toch ook nog een cursus? Hoe zou dat gaan? Lees weer de brief en nu pas besef ik me dat ik hier gewoon de gegevens al voor heb! Nou moe.

    Zojuist met de eerste video mijn Merkaba geactiveerd. Nu snap ik ook gelijk waarom ik eerst die draak mocht tegen komen! Wat een timing! Als ik in Telos arriveer (nog voordat Cathelijne het had gezegd) ligt daar de draak te wachten, hij springt op en we vallen elkaar in de armen! Man, man wat heb ik zitten janken. De video stop gezet om dit eerst eens te verwerken. Één stoom van liefdevolle herkenning, wat een hereniging! Maar mijn hoofd snapt hier ECHT niets van. Het verhaal gaat nog door. Ik zal het hier verder niet beschrijven, weet niet of dat de bedoeling is, maar het is echt heel mooi allemaal. Dank je wel Cathelijne!!! Ik zit met een big smile… 🙂