Welkom, stel je voor!

Welkom Lemurische Zielsheling Welkom, stel je voor!

13 berichten aan het bekijken - 1 tot 13 (van in totaal 13)
 • Auteur
  Berichten
 • #238745
  Cathelijne Filippo
  Sleutelbeheerder

   Lieve cursisten,

   Wat leuk dat je de cursus Lemurische Zielsheling doet.

   Vind je het leuk uit te wisselen met medecursisten?

   Stel je hier dan eerst gezellig voor. Je kunt bijvoorbeeld vertellen wat je bij dit boek en deze cursus bracht.

   Wees welkom!

   Liefs

   Cathelijne

   #238920

   Graag stel ik me even voor. Ik ben Hugo Van Verdegem uit Gent.Als Lichtwerker ben ik allang actief. Als oude Ziel zijn de Lemurische Energieën me niet vreemd. In dit Leven ervaarde ik de Kracht, de Pracht, de oorspronkelijke verbinding met Natuur het best op Kauai(Hawaii) reeds nadat ik 10 minuten was geland (aug 2012) mocht m n energiesysteem de herinnering aan Lemurië ervaren. Reeds in de jaren 1995 en verder was ik vaak bezig met het Tantrisch Pleiadisch werkboek van Amora Quan Yin die toen ook vanuit Mont Shasta actief was. Op dit moment is deze cursus en boek Lemurische Zielsheling niet alleen een welkome herinnering maar geeft me de nodige impulsen om in deze beroerde tijden verder in m n Kernfrequentie te komen en m n Zielsmissie in dit leven te vervolmaken. Hoofdverlangen is m n spiritteam, zichtbaar of onzichtbaar uit de verschillende sferen rondom mij te verzamelen. Ook zielsverwanten met Lemurische verbindingen nog te mogen ontmoeten in dit Leven – om samen  Een 5 D samenleving te manifesteren. Nu voel ik mij ietwat geïsoleerd en heb nood aan voedende zielsontmoetingen. Hart en Zielsgroet Hugo

   #238921

   Catelijne heb je een tekst, blog of video rond hey 12 delig chakrasysteem waarmee je werkt? Dank voor meer info

   #238922
   Cathelijne Filippo
   Sleutelbeheerder

    Hallo Hugo,

     

    Wat leuk dat je je even voorstelt. Hoe prachtig je ervaringen in Hawaii. Het lijkt m een plek waar je ten diepste de natuur en de energie van Lemurie kunt ervaren!

    Wat betreft het 12 chakra systeem. Er zijn er meerdere in omloop, ieder vaak weer met kleine verschillen. Ik hanteer die van Diana Cooper en heb deze kort beschreven in Lemurisch Lichtwerk:

    Van zeven naar twaalf chakra’s

    Het activeren van je aardesterchakra leidt dus tot een kettingreactie van verdere chakra-activaties. Het twaalfchakrasysteem is actief sinds 2012 en helpt ons afgestemd te raken op het 5D-bewustzijn van waaruit een connectie ontstaat met het hele Universum. De energie die bij dit systeem hoort, is die van onderlinge verbondenheid, die ieder van ons verbindt met de diepte van de aarde en de expansie van de ruimte.

    Zelf heb ik gemerkt dat bij het activeren van mijn aardesterchakra, mijn zielesterchakra direct meeging. Vervolgens ontstond er een uit- lijning van alle geactiveerde chakra’s in een kolom van Licht. Meer was er niet nodig. Ik merkte dat ik uitgelijnd was; verbonden met hemel en aarde. Wanneer je werkt vanuit 5D is dat genoeg. Alle chakra’s gaan mee in het groeiproces. Toch zullen er lezers zijn die het graag met hun hoofd willen begrijpen en die meer willen weten over alle twaalf chakra’s.

    Wanneer je onderzoek doet naar deze twaalf chakra’s, zul je zien dat dit systeem op best veel verschillende manieren wordt beschreven. Deels komt dit denk ik omdat het nog zo in beweging is. Het is een sterk evoluerend systeem, waar veel nieuwe kennis over binnen- komt. De namen die gebruikt worden voor de nieuwe, hogere chakra’s kunnen verschillen en de plaatsing ervan is ook niet in elke leer hetzelfde. In enkele van deze systemen is er zelfs sprake van dertien chakra’s en telt men van 0 tot en met 12. Sommige van deze systemen plaatsen alle extra chakra’s boven en onder het eerdere systeem van zeven chakra’s. Anderen plaatsen er ook een nieuw chakra tussen.

    Als je er meer over wilt weten, raad ik het systeem aan van Diana Cooper en Tim Whild, zoals ze dit beschrijven in The archangel guide to enlightenment and mastery. Het werk van deze auteurs over dit onderwerp is veelomvattend en er zijn veel fijne oefeningen te vinden op bijvoorbeeld YouTube. Ik raad je altijd aan je eigen gevoel hierbij te volgen. Zelf neem ik bijvoorbeeld soms andere kleuren waar bij bepaalde chakra’s. Ik ga dan altijd uit van wat mijn hart en Ziel me ingeven en vertrouw op de informatie die ik ontvang vanuit mijn eigen spirituele afstemming.

    Wanneer je twaalfchakra-systeem is geactiveerd en uitgelijnd, ont- staat er een schitterende ascensiepilaar van wit Licht die je verbindt met de goddelijke Bron en het kristallijne, goddelijke Licht uit de kern van de aarde.

    Je vindt de opsomming en omschrijving van de chakras in Lemurisch Lichtwerk verder op pagina 11-17.

    Liefs

    Cathelijne

     

    #238924

    Dank je wel Cathelijne voor je beide reacties. Ik hoef mentaal niet meer te weten over de 12 chakra.’s…heb gedurende m n pad diverse Lichtwerkers gehad in binnen en buitenland die over vernieuwde chakrasystemen spraken al sinds 2007. De bekendste is mystica Sonia Bos die het vaak had over 13 chakra s. Voor mij is het een beetje zoals jij beschrijft alles is in evolutie en het Goddelijk Plan stuurt voortdurend bij zodat een samenleving met een Hartsgedragen Bewustzijn zich kan manifesteren. Ik geef me nu verder over aan je boek op het ritme dat ik nu aan kan. Ik hou van je schrijfstijl en de diverse getuigenissen. Hopelijk durven nog meer mensen reacties geven zowel over het boek Lemurische Zieleheling als de cursus hier.

    #238925
    Cathelijne Filippo
    Sleutelbeheerder

     Mooi Hugo, ik ken het systeem van Sonia Bos inderdaad ook en heb destijds ook wel eens een middag bij haar bijgewoond. Mijn zielsvriendin heeft veel van haar lessen tot zich genomen. Precies zoals je zegt is het hartbedragen bewustzijn het belangrijkste. Geniet van het lezen en tot je nemen en dank voor je mooie woorden.

     En wie weet komen er meer reacties. Dat is altijd welkom!

     Lieve groetjes,

     Cathelijne

     #238927

     Dank Cathelijne voor je reactie.

     ‘je boek is een dagelijkse metgezel. Ik ben een trage lezer en tegelijkertijd wil ik alle oefeningen, meditaties, getuigenissen, energiëen en krachten volledig integreren. Heb nog een vraag …Aartsengel Sandalfon is vrij nieuw voor mij, heb je daar meer info over, een goede inspirerende bron? Want bijlage 2 is erg belangrijk: je AardesterChakra helen en activeren. Voor mij voelt die plek onder de voeten als een soort ondergrondse baarmoeder waardoor ik met de Inner Aarde kan en mag communiceren. Vaak is het zo dat de Natuur mij begrijpt en me volledig aanvoelt. Mijn Geliefde Aarde en de Grote Moeder als Wezen draagt me en daar mag ik als een onschuldig puur mens alles aan vragen. Zo is het.

     #238929
     Cathelijne Filippo
     Sleutelbeheerder

      Dag Hugo, alleen maar mooi dat je de tijd neemt voor het boek en alle oefeningen!

      Ik heb geen externe bronnen over Sandalfon an zich, wel kun je iets meer over deze engel lezen in de beschrijving van de bijbehorende essence:

      https://www.angelsco.nl/a-40213300/aartsengelen-essences/aartsengel-sandalfon-essence/#description

      Ook heb ik een aantal blogs over Sandalfon geschreven in de loop der jaren:

      https://angellightheart.blog/2014/12/09/aartsengel-sandalfon-over-gebeden/

      Een boodschap van aartsengel Sandalfon: Gebeden vanuit het hart

      Aartsengel Sandalfon: brug tussen hemel en aarde

      Hoop voor betere tijden met aartsengel Sandalfon, de eenhoorns en de Engelen van Atlantis

      Deze zijn grotendeels gericht op Sandalfon als boodschapper tussen Hemel en Aarde.

      Lieve groetjes en alvast een fijn weekend!

      Cathelijne

      #238930

      Oh dank Catelijne voor al die parels op je blog en website. Ik ben weer voor een tijdje zoet. Dit weekend heb ik me veel met het Gouden Licht verbonden. De Energie van de Lemurische Gouden Engel raakte me fel aan bij de oefeningen. 20 a 15 jaar geleden werkte ik toen al veel met het Gouden Licht bij m n auraversterkingscursus die ik toen gaf. Dat pure Christuslicht is nu heel zegenend voor de optilling naar de Nieuwe Aarde. Wat ben ik blij en dankbaar met je nieuwe boek en jou te leren kennen.Lemurische Gouden Engel

      #238939
      Cathelijne Filippo
      Sleutelbeheerder

       Wat mooi weer Hugo. De Leurders werkten veel met het Gouden Licht. Het is zeker in deze tijd erg helpend vind ik.

       Voor wie meer wil weten over de Gouden Lemurische Engel:

       https://www.angelsco.nl/a-52513429/speciale-editie-essences/lemurische-gouden-engel/#description

       Heb een mooie week!

        

       #238940
       Janine Lamers
       Deelnemer

        Goede avond, mijn naam is Janine Lamers. Iedere keer als ik met een vraag zit komt er een antwoord op mijn pad. Zo ook met mijn vragen over kernfrequentie, verschil tussen Ziel en Hogere Zelf en meer van dat soort dingen en nu kwamen de antwoorden in de vorm van het boek van Cathelijne Filippo. Kan wel zeggen dat het razend snel gaat al die inzichten en herkenningen in mijn hartstreek waar mijn hoofd niks van begrijpt. Allemaal heel mooi! Ik wil wel van alles, maar weet niet hoe en dan komen de antwoorden of liever gezegd de belevingen zomaar vanzelf! Alles wat mijn aandacht nodig heeft licht op of ik stroom ineens over met tranen. Ik ben VOL verbazing!

        Even een klein stukje delen. De cursus bij het boek was me even ontgaan, best wel vreemd eigenlijk. Dan komt er een foto van een draken skul voorbij die oplicht, deze is inmiddels een heel klein poosje bij me. Ik denk, hé er was toch ook nog een cursus? Hoe zou dat gaan? Lees weer de brief en nu pas besef ik me dat ik hier gewoon de gegevens al voor heb! Nou moe.

        Zojuist met de eerste video mijn Merkaba geactiveerd. Nu snap ik ook gelijk waarom ik eerst die draak mocht tegen komen! Wat een timing! Als ik in Telos arriveer (nog voordat Cathelijne het had gezegd) ligt daar de draak te wachten, hij springt op en we vallen elkaar in de armen! Man, man wat heb ik zitten janken. De video stop gezet om dit eerst eens te verwerken. Één stoom van liefdevolle herkenning, wat een hereniging! Maar mijn hoofd snapt hier ECHT niets van. Het verhaal gaat nog door. Ik zal het hier verder niet beschrijven, weet niet of dat de bedoeling is, maar het is echt heel mooi allemaal. Dank je wel Cathelijne!!! Ik zit met een big smile… 🙂

         

        #238941
        Cathelijne Filippo
        Sleutelbeheerder

         Welkom Janine,

         heel leuk dat je je hier ook hebt voorgesteld. En hoe mooi dat je zo duidelijk voelt geleid te worden en daarmee dus ook antwoorden op je vragen vindt. Hoe geweldig dat de draak meteen in je meditatie aanwezig was. Het contact is duidelijk meteen gelegd.

         Geniet ervan en neem er allemaal je tijd voor. Want het klinkt alsof je echt op een ontdekkingsreis bent door het spirituele veld. Loving the big smile! 🙂

         Liefs

         Cathelijne

         #238955
         Cathelijne Filippo
         Sleutelbeheerder

          Hoi Hugo,

          ik stuur je even een berichtje via het forum. Ik heb je een aantal mails gestuurd over een bestelling. Wellicht zijn ze in je SPAM gekomen. Misschien kun je even kijken.

          Lieve groetjes,

          Cathelijne

         13 berichten aan het bekijken - 1 tot 13 (van in totaal 13)
         • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.