Leonie Vos

Aangemaakte reacties

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Stel je draken skull voor #236934
  Leonie Vos
  Deelnemer

   In reactie op: Stel je draken skull voor #236933
   Leonie Vos
   Deelnemer

    Die rode had ik al, die carving heb ik gisteren binnen gekregen. Als ik zo kijk naar de draken, ben ik allerlei soorten draken aan het verzamelen, verhip dat kwam voor in de sessie (beschreven bij topic stel jezelf voor).

    Het allereerste wat ik dacht bij de carving was, wie koopt er nou een draken skull met een groot gat erin en voor die prijs, die is gek. Ha ha ha, stiekem ben ik die gek geworden, ha ha ha.

    En ik ben zo verliefd op de draken skull geworden ๐Ÿ™‚

    • Deze reactie is gewijzigd 2 jaren, 11 maanden geleden door Leonie Vos.
    In reactie op: Welkom op het Drakenforum & stel jezelf voor #236932
    Leonie Vos
    Deelnemer

     In reactie op: Welkom op het Drakenforum & stel jezelf voor #236931
     Leonie Vos
     Deelnemer

      Ik heb het nog opgezocht de datum van vorig jaar. Het enigste wat ik kan vinden is dat die maand volle super maan in schorpioen staat en ik ben schorpioen. Nu ik terug kijk, was het niet die datum in 2020, maar ik 2021, want ik ben op 26 mei dit jaar al met de online drakencursus begonnen en op 27 mei kwam de rest binnen. Voor mij was het echte begin toen alles binnen was gekomen. Het zou kunnen en we zullen het nooit echt zeker weten ๐Ÿ™‚

      Vandaag bij oude poelgeest geweest mooi daar. Eerst langs de put gelopen (die stond in de schaduw toen ik langs liep). Daarna naar de achterkant van het kasteel gelopen, licht werk gedaan, samen met mijn blauw groene gouden draak. Toen even gekeken bij het kapelletje, langs het kleine vijver, weer naar de put en toen stond de put in de volle zon ๐Ÿ™‚

       

       

      In reactie op: Stel je draken skull voor #236926
      Leonie Vos
      Deelnemer

       Klopt het is een Orgonite Drakenschedel met edelstenen Seleniet en Amethist, de meeste drakenskulls vindt ik niet echt vriendelijk overkomen. Bij deze ervaar ik dat wel meer en daarbij had ik echt meteen dit is hem. Voor mij voelt ook de seleniet staan voor hemel en de amethist voor aarde.

        

       Liefs Leonie

       In reactie op: Afstemmen op de draak. #236921
       Leonie Vos
       Deelnemer

        Afstemming van de Agaat geode.

        Voelde een liefdevolle knuffel met een kleine duw aan mijn linkerkant, kreeg ook door van er is nog meer, (verkooppunten voor drakenskulls). Zo kwam ik bij mijn blauwe groene draak. Voelde voor mijn kalm aan, moederfiguur, witte draak.

         

        Afstemming rubeliet

        Voelde voor mij aan als een kleine draak, met humor en een tikje brutaal, laat zich minder voelen/horen dan de Agaat, hart en zonnenvlecht, komt stoer over, jeuk linkerkant, heeft grote vleugels, vliegt graag, komt mannelijk over, 9 dimensie en ondeugend.

         

        Afstemming amethist

        Heel erg aanwezig, gaat van zwaar naar licht, daadkracht en heel direct.

        Afstemming septarie ei

        Geborgenheid, grappig, vluchtig in contact, komt donker over, kleine gids.

         

        Dit is wat ik ervaar bij de skulls.

         

         

         

         

         

         

         

         

         

         

         

         

        In reactie op: Stel je draken skull voor #236920
        Leonie Vos
        Deelnemer

         Hier mijn draken skulls. De blauwe groen goud draak gaat samen met mijn licht werk doen heeft de draak aangegeven. De kleine draak heeft aangegeven mij te begeleid tijdens reading en/kaarten decks.


         <p style=”text-align: left;”></p>

         In reactie op: Welkom op het Drakenforum & stel jezelf voor #236919
         Leonie Vos
         Deelnemer

          Hรจ Cathelijne,

          Hier een antwoord op je vraag. Eerst een correctie in mijn verhaal. De sessie werd gegeven op 27 mei 2020.

          Medium vertelt mij als eerst dat een blauwe groene goud kleurige draak gaat samenwerken met mij. Dan komt er een licht straal van beneden en vult mij chakra’s tot in mijn hart chakra. Dan komt er een licht straal van boven door de andere chakra’s tot in mijn hart. Die multidimensionale explodeert en straalt blauwe, goud licht uit. Daarbij wordt er eerst een halve cirkel voor mij gemaakt. Van allerlei verschillende rassen draken. Met verschillende kleuren, kennis, vormen, eigenschappen. Die stralen van uit hun hart ook licht uit naar mij hart, met codes, kennis, informatie. Er komen meer draken en die sluiten de cirkel en doen het zelfde als de andere draken. Medium vroeg zich af waarom die datum en is er een bepaalde maan stand op deze datum.

          Dit is een stukje van een uur sessie. Ik wil je bedanken dat je de vraag heb gesteld. Anders was mogelijk dat ik pas veel later de sessie of nooit meer zou terug kijken.

          Want voordat ik de sessie heb terug gekeken, heb ik een drakenskull gekocht blauwe groen met goud. Daarbij heb ik de draken cursus essences en kaarten binnen gekregen op 27 mei 2021, dag ervoor was er een super volle bloedmaan en verduistering. Bijzonder hoe het universum werkt. ๐Ÿ™‚

           

          In reactie op: Welkom op het Drakenforum & stel jezelf voor #236916
          Leonie Vos
          Deelnemer

           Hallo draken liefhebbers,

           Ik ben Leonie en ik heb van jongs af aan al een interesse in de spirituele wereld. Dit was over het algemeen op een laag pitje. Tussendoor werd ik af en toe naar toe getrokken en dan werd het weer stil. Van jongs af aan heb ik ook het gevoel dat ik echt wordt begeleid en dat er wordt gezorgd voor mij.

           Sinds 2017 werd ik langzaam wakker tijdens een weekend Parijs en het magische Schotland reis. Daarna ging het hard. In 2019 kwam ik terecht bij een soort van medium en die gaf aan dat ik een zwarte draak bij mij heb in mijn team. Door een soort traject werd ik door de draken uit gekozen om het middelpunt van een draken wiel te zijn. Daarbij vond ik een unieke edelsteen uit Schotland wat tijdens de traject mijn draken edelsteen zou zijn. Zo is mijn liefde voor draken ontstaan en tot heden aan het groeien.

          9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)